2777
2789

بله

ولی جالبه اکثرا کسایی ازدواج کردن که از نظر مالی شرایط مناسبی نداشتن

نه طلا؛نه خونه؛نه جهیزیه خوب؛نه مراسم خوب و...

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین مشخصه فرهنگ بالایی داری

خواهش میکنم گلم بنظرم برای زندگی مشترک اینا همش اضافس من با ۴ میلیون رفتم آرایشگاه و آتلیه کلیپ عکس خیلی خیلی هم راضیم ...با وام ازدواج و مقداری پول دیگه خونه خریدیم ...ماشین داشت همسرم بعدم یه وام سنگین گرفتم زمین خریدم الان قسط میدیم با همسرم همسن هستیم..خودم شاغلم شوهرم فعلا درسش تموم شد رفته سربازی عصرا هم با اسنپ کار می‌کنه آدم قانعی هستم هیچی رو سخت نمی‌گیرم 

آره هست ولی کم هست  واقعا سخت شده باید کم کم ۵۰۰ داشته باشی تا بتونی مراسم بگیری و یه سری خرت و ...

خرت و پرت و کم کنید 

باید برگشت به دوران قدیم خرج های اضافه الان درست نیست

بله ولی جالبه اکثرا کسایی ازدواج کردن که از نظر مالی شرایط مناسبی نداشتن نه طلا؛نه خونه؛نه جهیزیه ...

من نه طلا گرفتم نه عروسی ولی جهیزیه عالی داد بابام شوهرم خونه گرفت فقط سر عقد مادر شوهرم یه تک پوش بهم کادو داد همین....اما الان خیلی جلوتریم از بقیه که عروسی گرفتن عروسی یعنی خرج اضافی تو این گرونی 

من امسال حدود 10 عروسی دعوتم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چه جالب  باز خوبه جراتشو داشتن

از اون طرف فامیل داریم دکترا داره؛استاد دانشگاست ولی چون هنوز خونه نداره میگه فعلا ازدواج نمی کنم

یا چندنفر رو داریم وضعیت مالی خانوادشون عالیه؛ماشین و چندتا خونه و ‌..ولی چون هنوز شاغل نشدن ازدواج نمیکنن

نمیگم همه چیز اوکی باشه بعد ازدواج کرد ولی خب ازدواج با کسی که نه شغل داره نه تحصیلات نه خونه نه ماشین هم از دید من زیاد عقلانی نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵