2777
2789

تو یه اتاق دیگه این حرفا رو میزنن؟

شاید احتمال میدن نمیشنوی

و تو هم اصلا به روی خودت نیار

اگه دیدی نه نمیشه به صاحب کار بگو

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکلیف اونی که مجرده و خرجی خودشو در میاره چی؟؟ تکلیف اونی که سرپرست خانواره چیه؟؟؟

۹۰٪احتیاجی ندارن و فقط کار میکنن که به ادا اطفارشون برسن ۱۰٪واقعا احتیاجه که بخوان کار کنن خودتونو گول نزنید

حضرت علی بیخود نبوده گفته کار خونه با زن کار بیرون با مرد

بهتر نبود حضرت علی می‌گفت مرد مومن باید دهن بی صاحبشو ببنده و موجب آزار همکاران خانم نباشه؟

شما کسی رو ببینید تو اجتماع فحاشی می‌کنه به بقیه میگید برید خونه هاتون یا اون یه نفر رو تنبیه و ساکت میکنید؟

۹۰٪احتیاجی ندارن و فقط کار میکنن که به ادا اطفارشون برسن ۱۰٪واقعا احتیاجه که بخوان کار کنن خودتونو گ ...

😐😐😐😐ببخشید الان با این گرونی ها ادا اطوار چی؟؟؟؟؟؟ 

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 

اگه تو اتاق دیگه میزنن تو هم خودتو بزن به نشنیدن احتمالا فکر میکنن بقیه نمیشنون. بهترین رفتار با مردا رفتار مردونه هست شامل محل ندادن به چیزی که در حضور تو نگفتن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خوردنم داره...حرف بی ربط میزنه... زنی که شوهر نداره پدر هم نداره باید بشینه تو خونه از کجا بیاره بخ ...

شغل هایی که با مرد زیاد سر و کار ندارن هم هست

من خودم یه شرکت کار میکردم بخاطر محیط بدش اومدم بیرون 

، شغل های با محیط زنانه بهتره 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده