دوست عزیز من اسمم رو عوض کردم ولی تا جایی که من اونجا از مامور ثبت احوال شنیدم اسم رو تا پانزده سالگی عوض نمیکنن
کلا هر فرد حق داره یکبار اسمش رو عوض کنه و بایدخود فرد نظر برای تغییر اسم عاقل باشه پدرو مادر یکبار حق نامگذاری دارن. حالا من چهارسال پیش عوض کردم شاید قانون فرق کرده باشه یا شایدم با وکیل بشه کاریش کرد.
سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اسم منم عربی بود و قدیمی همونجا ثبت احوال عوص کردم ولی با زهرا و فاطمه و ... عوض نمیکنن ...
اسم شوهرم محمده میخواس ایرانی بزاره ک گفتن نمیشه ازین لیست عربی باید بزاری
فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩👧
فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩👧
شوهرم رفت پرسید میگن باید بری شکایت نامه بنویسی نمیدونم فقط خواسته سخت گیری کنه یا شرایط عوض شده هرچی هم زنگ میزنم کسی جواب نمیده دارم دق میکنم بخدااااا
عزیزم پرسیدم هنوز ج نداده کارش تموم شد میزنگم میپرسم بهت اطلاع میدم
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻