2777
2789
عنوان

متنفرم از هیکل خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵۶ کیلو 🥲

من ک ۴۶هستم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

باردارم چه ربطی ب خوردن داره  همه جام تغییر سایز داده  رون باسن شکم و....  قدمم164 ...

عزیزممم تو دیگ الان مادر شدی قبلا فقط ی زن بودی در ضمن بعد اینکه نی نی اومد بغلت مث همون قبل شدی ..الان ب این اندامت افتخار کن 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

من میتونستم شکممو اب کنم عالی بودم

شکمم زیاد نیست ولی خو هست دیگه شکم تخت دوس دارم

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
باردارم چه ربطی ب خوردن داره  همه جام تغییر سایز داده  رون باسن شکم و....  قدمم164 ...

خب اگر بارداری حساس نباش

طبیعیه

فقط با ارامش بدون فکر به اندام صبر کن تا زایمان

بعدش وقت برای لاغر کردن و به اندام خوب رسیدن زیاد هست عزیزم

قدت چنده ؟ازدواج کردی ؟

اره یه دختر. دارم. 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

اره یه دختر. دارم. 

من رفتم دکتر ی پودر هست اسمش اینترمیل استاندارد هست اینو دکتر برام نوشته بود ی نفر از آشناها خورد چاق شد بخور خیییلی خوبه من هنوز نگرفتم اخه اقدامم ..

من رفتم دکتر ی پودر هست اسمش اینترمیل استاندارد هست اینو دکتر برام نوشته بود ی نفر از آشناها خورد چا ...

جدی خوبع ؟؟ عکسو میفرستی.    .

.

اون خانم چند کیلو بود الان چند شده عوارض ندارع ؟! 

جدی خوبع ؟؟ عکسو میفرستی.    . .   اون خانم چند کیلو بود الان چند شده عوارض ندارع ؟ ...

والا ندارم عکس چیزی ..گلم دکتر متخصص نوشته بود برام منم مص خودت حساسم نسبت ب این عوارض این چیزا ‌‌‌...خیلی لاغر بود اینو ک خورد کلی تغییر کرد ..قیمتش هم ۱۵۰ تومنه ضرر هیچی نداره وگرنه مطمئن باش دکتر متخصص غدد نمی‌نوشت 

والا ندارم عکس چیزی ..گلم دکتر متخصص نوشته بود برام منم مص خودت حساسم نسبت ب این عوارض این چیزا ‌‌‌. ...

جدی. چطور.  بخورم طرز.  مصرفش.    ب دکترفدد چی گفتی اینارو نوشت. ببخشید اگر بخورم چاق بشم دعا خیر. میکنم .چ میشه بگی.  واس لاغری رفتی پیش دکتر ؟؟؟. از کجا بخرم

والا ندارم عکس چیزی ..گلم دکتر متخصص نوشته بود برام منم مص خودت حساسم نسبت ب این عوارض این چیزا ‌‌‌. ...

چیه به منم بگو توروخدا ،الان دوروزه دنبال داروی چاقی خوبم که عوارض دارو عطاری نداشته باشه 

جدی. چطور.  بخورم طرز.  مصرفش.    ب دکترفدد چی گفتی اینارو نوشت. ببخشید اگر بخور ...

من ی مدت تیروئید پر کار خفیف گرفتم ..و درمان شدم و دکتر هر بار وزنم میکرد هیچی خلاصه ب دکتر گفتم میخوام تپل تر شم برام اونو نوشت ..طرز مصرفشو روش نوشته  بخری زده چطوری بخوری ..مصل قوطی شیر خشکا هست ..تمام داروخونه ها دارن اگ هورمونی اینا بود داروخونه نمیورد.. اگ‌ اهل شیرازی دکتره تو ساختمان تابش بود بین معدل 

من ی مدت تیروئید پر کار خفیف گرفتم ..و درمان شدم و دکتر هر بار وزنم میکرد هیچی خلاصه ب دکتر گفتم میخ ...

ممنون