2777
2789

در ارتباط با هر کدوم از اعضای خانواده فرقی نمی کنه 

ممنون میشم جواب بدین برای نوشتن مقاله لازم دارم 

برای شادی روح پدر عزیزم صلوات 🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا قبل از اومدن به نی نی سایت فکر می کردم زندگیم خوبه و روابط خوبی با شوهرم و خانواده اش دارم بعد از کشف نی نی سایت فهمیدم مزخرف تر از خانواده شوهرم وجود نداره و شوهرمم به خوبی که خودم فکر میکنم نیست اینجا فهمیدم هیچی از زندگی نمی دونم توی خواب بودم و بیدار شدم 

مامانم که کلا یا اینور بومه یا اونور اونموقع ها که فیلترم نبود برنامه های زیادی داشت هروز سرش توگوشی بود با اعتراض ما میزاشت کنار

پدرم شکر خدا خیلی بلد نیست ولی معتاد تلویزیونه چند سالی هست دیگه بیشتر تو اتاقشه صبح تاشب شب تاصبح پای اون😐

داداشام که دیگه گفتن نداره یکیشون شب تا صبح پای بازی انلاین صبح تا شب خواب 

اونیکیم کلا سوییت پایینی هستن ۲۴ ساعته جلو لپتاپ جای خوابشم همونجا درست کرده🤦‍♀️

منم که میبینی 😁

خواهرمم هست ولی چون دوتا بچه داره دیگه اونا نمیزارنش وگرنا...

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

هااااا، حالاکه پرسیدی عزیز دل.... 

رسما باسن مبارکمونو چندین درجه پاره کرده،،، 

را به را این گوشیاشونو میارن میگن فی. لتر شکن برام نصب کن این خراب شده این کار نمیکنه، این گوشی ای که تو خریدی برام درد نمیخوره یکی دیگه میخرم (بلد نیستن کار کنن با تلفن هوشمند و به سختی یاد میگیرن) هی صدات میزنن مدام!!! بیا، نه درست شد برو!!! 

اعصااااااااب نذاشته برامون! 

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼

چشم شوهرم پر شده از زنای خوشگل فکر میکنه همه باید اونقدر زیبا باشن پیج های بد نداره اصلا ولی یهو وسط پیج کاری دیدین تبلیغ میذارن یه خانم همه چی تمام با عشوه میاد تبلیغ میکنه خوب میبینه دیگه خیلی بده اوف 

آدمای اطرافم شبیه هم شدن از لحاظ آرایش ،لباس، گفتار و از همه بدتر طرز فکر و اندیشه. خلاقیت هم کم شده و همه ایده‌ها کپی کاری شده. آدم‌ها سطح دانستنی‌هاشون سطحی شده و به همون اندازه ذهنشون سطحی شده فضولی‌ها از سطح فامیل و همسایه یه سطح کشوری و جهانی رسیده، قضاوت‌ها بسیار سطحی شده و همه در مورد مسئله‌هایی که تخصص ندارن نظر میدن و قضاوت می‌کنن.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.