یه دوستی صمیمی داشتم ده سال با هم دوست بودیم کلی بیرون رفتیم و این اواخر بخاطر شغل هر دو شلوغ بودیم..آخرین بار داشتیم صحبت میکردیم بریم بیرون من گفتم یه کم مشکل مالی دارم ولی بریم مسأله ای نیست..بهش برخورد و دیگه جواب تلفن و پیام نداد..به نظرتون چی کار کنم؟ دیگه تموم شده فرض کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
يعني توقع داشته تو براش پول خرج كني ؟ بزرگترين اشتباهت اينه كه اينقدر زياد به يه نفر وابسته ميشي . جوري كه با رفتنش ضربه ي روحي بخوري . يه مدت بهش زنگ نزن . اگر اون سراغي ازت گرفت جوابشو بده و گذشته رو فراموش كن . انگار نه انگار كه كدورتي پيش اومده . ولي اگر جواب نداد ديگه براي هميشه فراموشش كن . با آدمهاي جديد دوست شو . از بس نادانه كه قدر تو رو نميدونه . فكر كرده همه براش ميشن دوست صميمي . احتمالا دورش شلوغه . وگرنه دوري تو رو دوام نمياورد . ول كن همچين آدميو .