2777
2789
عنوان

دوستم یک ماهه جواب تلفن نمی‌ده

305 بازدید | 5 پست

یه دوستی صمیمی داشتم ده سال با هم دوست بودیم کلی بیرون رفتیم و این اواخر بخاطر شغل هر دو شلوغ بودیم..آخرین بار داشتیم صحبت می‌کردیم بریم بیرون من گفتم یه کم مشکل مالی دارم ولی بریم مسأله ای نیست..بهش برخورد و دیگه جواب تلفن و پیام نداد..به نظرتون چی کار کنم؟ دیگه تموم شده فرض کنم؟

وا چرا باید بهش بر بخوره؟؟ اگر واقعا همچین حرفی بهش برخورده که قید دوستی ۱۰ سالرو بزنه ، بزار بزنه ولش کن .

ولی اگ اخلاقشو میدونی ک اینطور نیست حساس نشو شاید مشکلی داره

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني توقع داشته تو براش پول خرج كني ؟ بزرگترين اشتباهت اينه كه اينقدر زياد به يه نفر وابسته ميشي . جوري كه با رفتنش ضربه ي روحي بخوري . يه مدت بهش زنگ نزن . اگر اون سراغي ازت گرفت جوابشو بده و گذشته رو فراموش كن . انگار نه انگار كه كدورتي پيش اومده . ولي اگر جواب نداد ديگه براي هميشه فراموشش كن . با آدمهاي جديد دوست شو . از بس نادانه كه قدر تو رو نميدونه . فكر كرده همه براش ميشن دوست صميمي . احتمالا دورش شلوغه . وگرنه دوري تو رو دوام نمياورد . ول كن همچين آدميو .