2777
2789
عنوان

توروخدا بگین من چیکارکنم

900 بازدید | 92 پست

دیشب تاپیک زدم اینجا که با شوهرم بحثم شد سر اینکه گوشیم دادم دست خواهرشم که ۱۴سالشه بعد  همسرم پیام داده بود که اون همشو خونده بود بعدن همسرم دیشب بامن دعواکرد که اون بچست تو نباید گوشی میدادی دیگه رسما همه روگردن من انداخت س اون باهم بحث کردیم دیگه گذشت تا عصرامروز پد شوهرم اومد دنبالم رفتن خونشون همسرمم اومد دیگه با من حرف نمیزد پدرشوهرم وبقیه هم هی میپرسیدن منم حرصم گرفت داشتم خفه میشدم ازبغض گفتم ماجرا چی بوده مادرشوهرم تاحرفم  دم  انگار برق گرفت پرید به من کلی بهم بی احترامی کرد که تو جلفی از قصد اینکارو میکنی دخترم مثل خودت میخوای باربیاری اگه هستین بگم بقیشو 

چه پرو هستن خانوادگی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

خب

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا عجب خانواده ای هستن

تو هم اشتباه کردی بهشون گفتی یادت باشه مسایل بین تو و همسرت به اونا مربوط نیس بگی از کاه کوه میسازن

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
از من به شما وصیت: با خانواده ی همسر مهربان ولی رسمی باشید. تا جایی که همیشه با شما رودرواسی داشته باشند

والسلام علیکم و رحمه اله

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده