2777
2789

سلام یه کوچولو از خودم میگم

دیپلمم و که گرفتم رفتم سرکار همزمان هم کار کردم هم دانشگاه رفتم ، از کار کردن لذت میبرم ، و همیشه مخارجم با خودم بوده از شهریه دانشگاه تا لباس و ... گاهی هم واسه خونه خرید میکردم .

اما خب تو دوستام خیلی دیدم از هزینه اسنپ تا هزینه دندون پزشکی و از رلشون میگیرن .

اما من بلد نیستم 

(دنبال کندن از دوست پسر نیستم )

و اصلا نمیدونم چه جوری  باید از شوهر/نامزد  پول بگیرم  ؟🤷‍♀️

خودش باید بزن به کارتم ؟ من باید بگمم ؟ کلا چه جوری روالش؟

بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بلد نبودم

از یه جایی به بعد گفتم کارتتو بده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

اگه شوهرته که بهش خیلی عادی بگو پول بریزه کارتت 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

خودش باید پول بده دیگه لازم نیست تو بگی که 

البته آدم با آدم فرق داره 🚶

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁