2777
2789
عنوان

قرص ماشین ظرفشویی چی خوبه؟؟؟

329 بازدید | 22 پست

دوستان سلام. ما تازه ماشین ظرفشویی داتیس خریدیم، هنوز باز نکردیم، یعنی فعلا فقط خریدیم تا تیرماه که سلامتی میریم منزل خودمون نصبش کنیم. میخوام قرص و شوینده براش بخرم. چیا باید بخرم؟؟؟ قرص چه برندی خوبه؟ قیمتهاشون چقدره؟؟؟؟

ممنون میشم مشارکت کنین.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

من همه چیز پریل استفاده میکنم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط فیری اگه نبود فینیش هم خوبه ، ولی هیچ کدوم فیری نمیشه

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 

گرون شدن تازگیا فینیش کوانتوم قیمت گرفتم ۸۰ تا ۸۰۰تومن

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

سلام به همه

دیشب خوابم نبرد، کمی تو اینترنت تحقیق کردم.

به قول کاربرا، قیمت مواد شوینده ماشین ظرفشویی واقعا زیاده. اگه ایرانی، خوب میشوره، بو باقی نمیزاره، کدر نمیکنه، رسوب برای ماشین ظرفشویی ایجاد نمیکنه، بهتر نیست ایرانی بخرم؟

هوم پلاس بخرم مثلا!

فینیش قیمتش خیییلی بالا رفته. حالا این هفته میخوام برم انزلی، منطقه آزاد، اونجا قیمتهاشون پایینتر از مغازه هست، تاریخاشون رو نگاه کنم ببینم چی پیدا میشه. از الان میخوام هر ماه یه بسته بخرم انبار کنم، رفتیم تو خونه مون، خرج متفرقه پیش میاد، ماشین ظرفشوییمون لنگ نمونه، تمام باشه، نصفه نمونه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
ظرفشویی چقدر گرفتی ؟؟؟؟  مبارکا باشه

قربونتون برم، ممنون.

ما داتیس توکار خریدیم. ۱۵ نفره هست.

یعنی از نظر برند، انتخابی نبود. برامون رنگش مهم بود، مشکی میخواستیم، رفتیم فروشگاه که برندهای مختلفی داشتن، همون یکدونه رنگ مشکی بود، بخاطر رنگش انتخابش کردیم، دیگه برند داتیس توکار شد. خریدیم فکر کنم ۲۴ تومن