2777
2789
عنوان

کسی بچه بیش فعال داشته؟ میاین ی لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 84 پست
وقتی که رفت مدرسه، می تونید از کاردرمانگرش بخواید که با معلم بچتون در ارتباط باشه و شرایط خاصش رو بر ...

ترس اصلیم از اینه ک خیلی وقتا وقتی کسی با پسرم حرف میزنه انگار اصلا صداش رو نمیشنوه و توجه نداره. بخاطر همین میگم از کجا بدونم تا چ‌زمانیه اینجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم کاردرمانگرم لطفا علائمش رو بهم بگو

ببخشید خانومی بچه خواهر من ۱۰سالشه به شدت شلوغ و حرف گوش نمیکنه تازه برده دکتر که قرص نوشته ولی خواهرم قرص رو نمیده میگه عادت میکنه چند روز داده که بچه بعد از ظهرا میخوابیده الان بده یا نه چیکار کنه ممنونم کمک کنید

ببرش کلینیک بزازش کلاس توجه تمرکز  چنان آروم و خب میشه دعام میکنی مداد دست گرفتنشم خوب میشه یکسال قبل مدرسه م معلم خصوصی بگیر واسه ش درس. نگارش و ریاضی و باهاش کار کنه تا آخر که تو کلاس عقب نمونه 

خانوم ها بچه خواهر من ۱۰سالشه دکتر گفته پیش فعاله قرص نووشته ولی خواهرم میترسه بده به نظرتون بده یا ...

میخواد مطمئن بشه ببره به یکی دو تا دکتر دیگه هم نشون بده.چون اگه دارودرمانی لازم باشه و انحام نده ممکنه بعدا مشکلش بزرگتر بشه

۳سال و ۴ماه

نه از الان خیلی زوده که بخواید برای سنجش کار کنید 

یه سری مهارت ها هستن که مربوط به این سن نمیشن 

اجازه بدید با اهداف کاردرمانگرش برید جلو چون هر مهارتی سن خاص خودش رو داره و بچه باید توی همون سن یاد بگیره 

ببرش کلینیک بزازش کلاس توجه تمرکز  چنان آروم و خب میشه دعام میکنی مداد دست گرفتنشم خوب میشه یکس ...

چ جالب کلاس توجه هم هست!

یادگیریش خیلی خوبه، مشکل از توجه نکردنشه

میخواد مطمئن بشه ببره به یکی دو تا دکتر دیگه هم نشون بده.چون اگه دارودرمانی لازم باشه و انحام نده مم ...

میکن باید دارو بخوره ولی میترسه بده ببخشید شما چه دارویی میده منم راهنمایی کن به خواهرم کمک کنم ممنون

ببخشید خانومی بچه خواهر من ۱۰سالشه به شدت شلوغ و حرف گوش نمیکنه تازه برده دکتر که قرص نوشته ولی خواه ...

احتمالا آرام بخش داده

برید پیش یه متخصص دیگه و بهش نسخه پزشک قبلی رو نشون بدید شاید داروهای درستی تجویز نکرده باشه

حتما هم داروها رو سر وقت به بچه بده چون خیلی به کمتر شدن علائم کمک می کنن 

پزشک، خودش به مرور دوز دارو ها رو کم می کنه پس نیازی به نگرانی نداره

ببخشید من نمیدونم بچم چه دکتری باید ببرم روانشناس یا روانپزشک؟بچم‌ از لحظه ای ک از خواب بیدار میشه تا بخوابه اصلا زمین نمیشینه،با خودشم اصلا بازی نمیکنه منو پدرشو‌ هلاک کرده

عزیزم من خودم کاردرمانگرم لطفا علائمش رو بهم بگو

عزیزم بمنم راهنمایی  کن

پسرم ۴ سالش شده ۸ اسفند.تازه سه سالگی کلمات معنی دار یاد گرفت الان که چهارسالشه دست و پا شکسته حرف میزنه.خیلی جیغ میزنه.دوست داره برادرش رو هی حرص بده مثلا وقتی میخواد برادرش بخوابه میشینه کنارش و هی تند تند میخنده.فوق العاده مهربونه ولی وقتی سیماش قاطی میکنه هیچکس جلو دارش نیست.خیلی کتک میزنه بقیه رو خصوصا من.ب هیچ صراطی هم مستقیم نیست.مثلا بهش میگم برو ت و اتاق وقتی اشتباهی میکنه میبینم یهو مثلا سچیزیو میشکونه یا یه بلایی سر ی چیزی میاره.هیچ علاقه ای ب چیزای غیر ماشین بازی نداره😔جدیدا هم موهاشو میکشه و میکنه . و کلییییی از این قبیل مسائل

نه از الان خیلی زوده که بخواید برای سنجش کار کنید  یه سری مهارت ها هستن که مربوط به این سن نمی ...

ممنو از راهنماییتون.

فقط اینکه دکترش گفت در معرض بچه ها باشه ک مدام از اطراف ورودی بگیره.گفت عصر میبرین کاردرمانی صبح ببرین مهد. بنظرتون مهد و پارک شرایطشون باهم فرق داره؟ کدوم بهتره ببریم؟ یک دنیا ممنون از وقتی ک گذاشتین❤️❤️🙏🙏