2777
2789
الهی 🥺عقدی ؟ چند وقته نامزد کردی ؟

آره  وسطای این ماه میشه ۱۰ ماه☺️ دیگه خسته شدم از نامزدی نمیدونم بقیه چطوری ۴ ، ۵ سال نامزد میمونن😂

یه صلوات برای حاجت رواییم بفرست لطفا❤️

آفرین عزیزم قدر همو بدونین فقط خودتونین که تا آخر عمر برای همدیگه میمونین بقیه ول میکنن میرن سر زندگ ...

اره عزیز دلم همینه درست میگی شما قطعاً 😍🥰خیلی دلم براش میسوزه خیلیییییی چون همش برام خرج می‌کنه ب خدا هر بار حقوق میگیره دو تومن بهم میده بعد باز طی همون ماه تیکه تیکه بهم پول میده با اینکه درآمدش زیاد نیس من میگم نمی‌خوام ولی میگه خانوادم مراسم عقد برات نگرفتن چون خونه ما جشن ساده گرفتیم فقط عمم اینا اومدن و تمام میگه می‌خوام جبران کنم برات 😔 قدرشو میدونم که برام تلاش می‌کنه حتی یه سری مامانم عصابش خورد شد گفت اینجوریه خانوادت اصلا کاش دختر نمیدادیم بهتون نامزدم گریه کرد چون یه سال باهم هم دوست بودیم همو می‌خواستیم با دردسر ب هم رسیدیم😔🥺

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره  وسطای این ماه میشه ۱۰ ماه☺️ دیگه خسته شدم از نامزدی نمیدونم بقیه چطوری ۴ ، ۵ سال نامزد میم ...

عاخی ب سلامتی خوشبخت شی عزیزم 🥰🥰منم هجدهم میشه ۹ماه عقدم 😍💜 اره بخدا من که می‌خوام دیگ تا خرداد نیومده برم خونه خودم 💜💜😍😍😍😍

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
اره عزیز دلم همینه درست میگی شما قطعاً 😍🥰خیلی دلم براش میسوزه خیلیییییی چون همش برام خرج می‌کنه ب ...

شرایطتون جور بود زودتر برید سر خونه زندگیتون تا بقیه ناراحتتون نکنن

عاخی ب سلامتی خوشبخت شی عزیزم 🥰🥰منم هجدهم میشه ۹ماه عقدم 😍💜 اره بخدا من که می‌خوام دیگ تا خرداد ...

مرسی عزیزم

الهی توهم خوشبخت ترین شی 

با دل خوش و یه عالمه خوشبختی بری خونه ی عشقتون😍

شرایطتون جور بود زودتر برید سر خونه زندگیتون تا بقیه ناراحتتون نکنن

بخدا که هر روز همه ناراحتمون میکنن 😔🥺ولی وام ازدواج ما رو هنوز ندادن هشت ماهه تو نوبتیم لعنتی گفتن فروردین میدیم ولی نمی‌دونم 

بخدا که هر روز همه ناراحتمون میکنن 😔🥺ولی وام ازدواج ما رو هنوز ندادن هشت ماهه تو نوبتیم لعنتی گفتن ...

ان شاالله به ماهم قراره سال جدید بدن 🥲