2777
2789

من با خواسته خودم(میگم خواسته خودم شراطامو کرده بودم قبلش با شوهرم اونم قبول کرده بود) و شوهرم باردار شدم بعد سه ماه اقدام دلمون خیلی خوش شد خوشحال تر از اون هم که جنسیتش دختر شد از قبل از بارداری گفته بودم من زایمانم باید سزارین باشه شوهرمم قبول کرده بود همیشه می گفت چشم تا الان که موقع پرداخت هزینه دستمزد دکتر رسیده میگه ندارم زده  پدر مادرش قولش داده بودن بدن بهش اونا هم زدن زیرش ‌‌‌‌‌‌‌بهش  ندادن باهاشون قهر کرده اینم بگم کارش شیفتی هست 12 ساعت دور هست از مون محل کارش 30 روز هم سرکار هست من از ماه ششم خبر دار شدم بهش میگفتم توروخدا جورش کن نشین به امید پدر مادرت نمیدن بهمون اما براش مهم نبود تا الان که موقعشه باید هزینه دکتر بدیم میگه ندارم چیزی که طبیعی میشه رو چرا باید این همه هزینه بدم منم فقط پشت تلفن اشک میریختم میگفتم من می میرم گفتم نمیتونم داری میزنی زیر قولت چرا این طوری میکنی باهام فک کن دخترمون دنیا اومده مریضی گرفته باید این هزینه رو کنیم میگه بذار بمیره ندارم این همه هزینه کنم برای چیزی که طبیعی میشه انجامش بدی منم از اون روز زدم بلاکش کردم بهش گفتم خودم جورش می کنم اما دیگه تکیه گاهی ندارم و اگر خودم جورش کردم نه زنی داری نه دختری بلاکش کردم امروز چهار روزه بلاکه قراره دوشنبه هم بیاد مرخصی نمی دونم چی ری اکشنی به این بی مسئولیتش بدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته اعصابت بهم ریخته و حال روحیت حساسه

بجا اینهمه داستان درست کردن

دکترت که داره دستمزد جدا میگیره رو عوض کن

هیچ وقت با مردا سر لج ننداز

نهایتش دکترتو میگفتی یکاری کنه سزارین ارژانسی بشی

یعنی تو پرونده ثبت کنه نمیتونی طبیعی زایمان کنی

حالا یا مشکل تنفسی

یا هرچی دیگه

چرا میگی اون طفل معصوم بیماری گرفته خدا نکنه

چ بگم والا اما طبیعی بدون درد انجام بدی خیلی بهتره سزارینه یزارین درد بعدش خیلی سخته ولی خب با هم کن ...

بدون درد یعنی هیچی درد نمی فهمی؟ 

من بعد شب زفافم نمی ذاشتم تا دوماه نزدیکم بشه از درد بعد من می تونم طبیعی بیارم ؟ 

چقد بدم یکی قول بده بعد بزنه زیرش ولی خب اگع شرایطت خوب چه واجبی سزارین طبیعی تو بیمارستان خصوصی هم بد نیست

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

شوهرت واقعا داره و نمیده؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!