2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده میخوام خودمو بکشم 😭 نمیتونم تصمیم بگیرم دلم با دوست پ

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 38 پست
درسته عزیزم ولی میگه یکم مرداشون زورگو هستن حالا نمیدونم لطفا تاپیک پنجم رو بخونید  

اصلنم اینطور نیست هم خودم لرم هم شوهرم خیلییم مرد خوبیه خدایی لنگه شوهرم نیست تو دنیا

دلبر و یار من تویی، رونقکار من تویی...❤🧿                                      ❤MR❤

خاستگارت بهتره بابات درست میگه

اون پسره شکاکم هست بعدا انگ خراب بودن بهت میزنه چون باهاش دوست بودی 

خانواده هم خیلی مهمه 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون لره بابات میگه نه؟ 

در حالی ک خودت میگه خانواده درستی نداری؟

اعتماد به نفستونو دوس دارم 

من دوستای لر زیاد داشتم آدمای خوش مشرب و دست و دلبازی بودن و فووووق العاده خوش غذا و شکمو 😅

بچه مردمو بدبخت نکن توروخدا 

درسته عزیزم ولی میگه یکم مرداشون زورگو هستن حالا نمیدونم لطفا تاپیک پنجم رو بخونید 

منم خودم و شوهرم ترکیم خیلی خانوادش بدن و بی احترامی  میکنن و همینطور خودش 

از هر قومی خوب و بد هست 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
بنظرم با کسی ازدواج کن واقعا دوسش داری چون حتی اگ اون کیس بهتری باشه بازم دلت پیش اون میمونه و تفریح ...

خودمم گیر کردم واقعا حالم بده کسی که دوسش دارم رو باید از قانون رضایت بگیرم ازدواج کنم باهاش اونم ۱۴ تا ولی واقعا دوستم داره فقط خودم میفهمم همه کاری برام کرده بابام خرجمو نمیده اون میده

دومی رو انتخاب کن... شکاک بودن طرف باعث میشه کار به جای باریک بکشه.... چطور با یه شکاک دوست شدی ک چن ...

تا الانم چندین بار چسبونده ولی خیلی دوستم داره اصلا خیانت نمیکنه فقط تموم زندگیش منم هر خواسته ای داشته باشم سریع انجام میده هرچی بخوام فقط تفریح رو نه میاره نمیدونم چجوری دل بکنم من حتی بخاطرش دانشگاهمو نصفه ول کردم ،ببخشید عذر میخوام پرده بکارتمو اجازه دادم ورداره نمیدونم جیکار کنم فقط باید برم بمیرم میشه تاپیک پنجممو بخونی لطفااااا

تا الانم چندین بار چسبونده ولی خیلی دوستم داره اصلا خیانت نمیکنه فقط تموم زندگیش منم هر خواسته ای دا ...

اینجوری که میگی خاستگارتم نمیگیرتت با همین باش دیگه خودتو بدبخت کردی بری زیر یک سقف ببین چقد بهت تهمت بزنه

شوهر منم تو نامزدی مثل دوس پسرت بود شکاک و بددل بعد ده سال بدتر شده که بهتر نشده طبق تجربه و گفته ها ...

چجوری دل بکنم ؟ چجوری ازش جدا بشم خیلی آسیب میخوره من بهش قول دادم تا ابد کنارش باشم گریه میکنه خیلی حالش بد میشه دلش میشکنه ،خودمم باعث شدم بددل بشه لطفا تاپیک پنجممو بخونید لطفا خواهش میکنم 

اینجوری که میگی خاستگارتم نمیگیرتت با همین باش دیگه خودتو بدبخت کردی بری زیر یک سقف ببین چقد بهت تهم ...

خاستگاره میگیره اینجوری نیستن بکارت ملاک باشه براشون من میتونم براش توضیح بدم رو راست برم جلو باهاش،اینو چیکارش کنم خیلی روزا باهم بودیم 😔 باید برم بمیرم فکرکنم درد بی درمون دارم

چجوری دل بکنم ؟ چجوری ازش جدا بشم خیلی آسیب میخوره من بهش قول دادم تا ابد کنارش باشم گریه میکنه خیلی ...

زندگی اونقدرا هم کوتاه نیست که بگی اشکال نداره با همه اخلاق گندش می‌سازم مرد شکاک و بددل آدم رو دربوداغون میکنه حرف بابات رو گوش بده پدر آدم هر چقدر بد باشه بازم خیر بچش رو میخاد

خاستگاره میگیره اینجوری نیستن بکارت ملاک باشه براشون من میتونم براش توضیح بدم رو راست برم جلو باهاش، ...

میگی شکاکه خانواد شهم بدرد نمیخورن هرروز باید عذاب بکشی 

خواهرانه بهت میگم با خاستگارت ازدواج کن