2777
2789

فقط آشپز خونه  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما فرشام فقط چند تا لکه چایی داره دوساله خریدم با شامپو فرش بشورم خراب نمیشه ؟ یا بدم قالیشویی؟

عه فرشای منم همینطور 

البته من تازه عروسم،  یکساله خانه دارم،  میخام شامپو فرش بزنم

نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔

در همون مرحله اول، وقتی اولین کابینتو تمیز کردم پشت سرم پسر کوچولوم اومد دست کثیفشو مالید بهش و هرچی توش بودو باز ریخت بیرون😑 فهمیدم زندگی ارزششو نداره به شستن و تمیز کردن هدر بره😁

✨🌠good mood comes from inside
من کارای خونه مامانم تموم شد امروز امشب خسته برگشتم فردا استراحت میکنم انشالا از یک شنبه اگه زنده بو ...

خداقوت عزیزم 

چ دختر خوبی هستی که کارای مامانتم انجام دادی

نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔

فعلا تو دل ماجرا هستم،شستنی هام تموم شده،همه وسایلا تو اتاق،تو پذیرایی هم در حال رنگکاری😊

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)