2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداقوت عزیزم 

ممنون گلم⚘

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
هعیییی منم یکماه طول کشید که فقط شروع کنم الانم خیلی عقبم  ان شالله باهم تمومش میکنیم

خسته نباشی عزیزم. خیلی به خودت سخت نگیر، مهم سلامتی و آرامشته،  نزار به خاطر یه مشت گرد و خاک به خطر بیوفته.❤

انشاءالله کارات زودی تموم بشه و سال پیش رو برای خودت و خانوادت پراز آرامش باشه🌸

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
خداقوت عزیزم 

ممنون خودم خیلی کاری نکردم. خونم کلا دسته گل هم باشه یکروزه به تنظیمات کارخونه برمیگرده با ۲تا وروجکام

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خسته نباشی عزیزم. خیلی به خودت سخت نگیر، مهم سلامتی و آرامشته،  نزار به خاطر یه مشت گرد و خاک ب ...

ممنون عزیزم،  مرسی بابت راهنماییت

همچنین ان شاالله سال خوبی در پیش داشته باشی 

نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔
تا کی  منم کارام مونده  اولین سال خونه داریم بود دیر شروع کردم

اگه تازه عروسی که الان باید همه جاتمیز باشه عزیزم

من همیشه تا چهارشنبه سوری کاردارم هر چقدر هم زود شروع کنم جاروبرقی و گردگیری و سرویس ها میمونه برای روزای اخر....

نمیدونم چیکار کنم قالیشویی هم گرونه دم عید هم گربه شور میکنن تو شلوغی  شامپو فرش تمیز میکنه ؟ ...

من الان هفت ساله ازدواج کردم یه دفعه شستم یه لگن برمیدارم آب ولرم نمک پودرلباسشویی و چند قطره وایتکس خیلی کم میریزم لکه ها و دور فرش رو دستمال میکشم همیشه هم تمیز...

اونجا چرا مگه دختر ندارن؟

دخترشون دوره حالا امسال همینجا احتمالأ نرم یا برم در حد کمک نه مثل پارسال تنهاااااا

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤