2777
2789
عنوان

کنکور لعنتی💔

315 بازدید | 33 پست

همه ی فکرم شده کنکور 

دریغ از یذره پیشرفت یذره پیوستگی 

از آخرای تابستون دو روز خوندم دوهفته نخوندم و وضعم این شده که هنوز دهم رو نبستم خیلی دلم پره از زندگی منی که هم هوشش رو دارم هم استعدادش رو و وضعم آنقدر داغونه چیکار کنم تو این سه ماه حداقل خودمو جمع کنم و پیوستگیم رو حفظ کنم،😭😭

برو پانسیون مطالعه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ ماااه مونده خواهره من نه ۳ ماه🙁😂

ببین دوهفته پبوسته بخوون و نزار ساعت مطالعت پایین حداقل ۶ بیاد بهت قول میدم بعدش راحته اولش سخته اگه به خودت ۲ هفته سخت بگیری بعدش حله

و اگه میخوایی تو این چندماه موفق بشی فقط ساعت مطالعه بالا و پیوسته خوندن و تست زیاد راهشه🥲

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸

عزیزم بشین یه برگه بردار و اون آینده و هدفهایی که با کنکور میتونی بهش برسی ،بنویس یا نقاشی کن.بعد بیا مشخص کن چیا ابزار های لازمن چیا موانع مسیرت.حسابی با خودت خلوت کن و تصمیم هاتو بنویس و یه برنامه کلی ولی حسابی برای خودت مشخص کن.حتی میتونی اون تصميم هاتو بگی و صداتو ضبط کنی و هر روز قبل از شروع گوش بدی حرفای خودتو.

برایت یک انتظار آرزو میکنم،انتظاری آنقدر زیبا که دست هایت را به لکنت بیندازد.