2777
2789
عنوان

پدر خاستگار

210 بازدید | 11 پست

سلام 

اگ پدر خاستگارتون قبلا آدم درستی نبوده باشه،الان خوب شده باشه ولی کار نداشته باشه

ولی خاستگارتون و داداشش از اول بچگی  رو پای خودشون مونده باشن و آدم درست و سالمی باشن. 

پدرتون مخالفت کنه،چیکار میکنید؟ 

دوسش دارم، میگه هرکاری میکنه بابامو راضی کنه. 

اینم بگم خانوادم میگن سطحشون پایینه و فرق داریم باهم. 

ولی من مادیات و اینا برام مهم نیس، چون میدونم خاستگارم جربزشو داره.

دارم دیوونه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی بگم....حالا جدا از علاقه شما ولی به حس ششم پدرت اعتماد کن....پدرت حداقل ۲۰ سال بیشتر از شما زندگی کرده و آدم شناس....چیزی رو میبینه که شما نمیبینی فقط نمیتونه درست بیان کنه

امیدبذر هویت ماست💚🌱

گذشته ی اون آدم الان چه دردی از پدرت دوا میکنه مهم الانشه که میگی آدم پاک وسالمی شده.من نمیدونم چرا ما انسانها نعوذ بالله فک میکنیم خداییم یا اولیاء وانبیاء.آدمیزاد ممکن الخطاست.مهم الانشه.باور کنید خدا گناه طرفو بخشیده وپاکش کرده ولی ما آدمها هنوز به چشم جانی وقاتل بهش نگاه میکنیم.بابا پدرش یه خطایی کرده والان پاکه.پسراشم که میگی خداروشکر خوبن وسالمو باجربزه.پدرت مشگلش باچیه این خانواده و پسراشه.

گذشته ی اون آدم الان چه دردی از پدرت دوا میکنه مهم الانشه که میگی آدم پاک وسالمی شده.من نمیدونم چرا ...

نمیدونم💔💔

حرف خودشو میزنه، از داماد خوشش اومده ولی گناه پدر رو پای پسر مینویسه

نمیدونم💔💔 حرف خودشو میزنه، از داماد خوشش اومده ولی گناه پدر رو پای پسر مینویسه

مگه نمیگی الان خوب شده.بعدشم خدایی حالا جای پدر شما و اون آقاعوض بشه بعنوان مثال.خدایی هیچکس نباید بیاد خواستگاری شما چون‌ قبلا پدرتون فلان خطا رو انجام داده.یا یه دختری که نجابت داره آبرو داره ازهرلحاظ خانوم ومتین هستش اگه پدرش اعتیاد داره یا برادراش اون دختر حق ازدواج نداره خدایی نداره.توروخدا قضاوت نکنیم وبا افکارمون سد راه خوشبختی بچه هامون نشیم.

همه این حرفا رو زدیم، مرغش یه پا داره.  فقط برام دعا کنید

بهش بگو مطمئنی اگه با پسر دیگه‌ای ازدواج کنم خوشبخت میشم به پدرت بگو تضمین میدی باکس دیگه ای ازدواج کنم خوشبخت میشم