2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچی بهم داد .دعوا کردیم سریع اومد گفت پس بده😑

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
یچی بهم داد .دعوا کردیم سریع اومد گفت پس بده😑

این خیلی زشته 

من دوستم یه دوس پسری داشت بعد تو ماشینش ادامس خورده بود همون موقع دعواشون شده بود شبش زنگ زده بود گفته بود پول ادمسی رو که خوردی بریز به کارتم  دوست من پول کل ادامس رو ریخت به کارتش نوشت برو کلا یکی دیگه بگیر بدبخت گدا  

کافه میرهه عکس میگیرهه 

خیابون میرهه فیلم میگیرهه 

سوار ماشین میشه فیلم میگیرهه 

لباس نو میخرهه عکس میگیرهه

موهاش رو رنگ میکنه عکس میگیرهه 

نیم رو میخورهه فیلم میگیرهه 

قیمه میپزهه فیلم میگیرهه 

بعد برای من میفرسته 😅🤦🏻‍♀️انگار ما زندگی نمیکنیم فقط اون زندگی میکنه لعنتی لاشجری

بنظرم خیلی رفتار چیپ و خزی اومد