2777
2789
عنوان

نظرتون درباره مردی که

1394 بازدید | 46 پست

تحصیلاتش نسبتا خوب باشه و الانم به واسطه درس به جایی رسیده ولی تو چت غلط املایی زیاد داشته باشه چیه؟

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه سریا فکر میکنن غلط بنویسن شاخ به حساب میان🗿

شاید جز اون دسته ادماس

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

شوهر منم همینه

هر وقت می خواد چت کنه یا چیزی بنویسه همش میگه فلان کلمه چجوری نوشته میشه ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

😒😒 غلط املایی چه چیزی از ارزش های یک ادم کم میکنه شاید بی دقت تایپ میکنه

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
تصحیحش کن براش یادش بده تذکر بده

نمیدونم از سر بی حوصلگیه یا چی ولی خیلی زشته که 

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
درس نخونده درست و حسابی

😂😂😂به نظرم خیلی زشته با ۳۰ سال سن