2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقت بخیر شما یه آقایی رو تو مشهد بهم معرفی کردین که دیسک مادرتون و درمان کرده میشه بگید روش د ...

سلام

عزیزم مادر من دیسک و سیاتیک داشت.. این آقا یه جلسه اومد ، تموم بدن مادرمو رگ گیری کرد.. تا سه روز درد شدید داشت.. اصلا نباید تکون میخورد، و باید هم گرم نگه میداشتیم... یه ترکیب زرده تخم مرغ و زردچوبه به ما یاد داد که هر روز رو قسمت هایی که درد داشت میمالیدیم.. گفت اصلا دارو و قرص مصرف نکنه. فقط الکل کامفر. یه نقطه ای زیر انگشت پای مادرمو به من نشون داد و یادم داد که موقع درد اونجا رو فشار بدم.. حدود دو ماه طول کشید تا بهبودی کامل.. گفت درد از نقطه دیسک شروع میشه میاد پایین و آخر از پنجه پا بیرون میره.. روزای آخر فقط پنجه و انگشت هاش درد میکرد . دیگه قسمت های بالا و کمر درد نداشت.. ولی هر چیزی که گفت ما انجام دادیم برا همین نتیجه گرفتیم.. باید تحمل این دو سه ماه رو داشته باشید.. 

به یه خانم دیگه معرفی کردم.. ایشون مشهد نرفته بود پیش خودش.. آدرس یکی رو تو شهر خودش گرفته بود ازش.. چند روز بعد به من پیام داد من خوب نشدم! طب سنتی با چند روز جواب نمیده.. خود من بعد اینکه مادرم نتیجه گرفت ،کتف خودم هم درمان کرد.. که ۳۰ جلسه فیزیوتراپی رفتم بی نتیجه.. و دکترا گفته بودن مادرزادی استخون ترقوه ت به هم چسبیده.. این آقا تا گفتم چه مشکلی دارم گفت با موی خیس و باز جلوی کولر خوابیدی... و من سال ها کارم همین بود.. فقط یه قولنج و گرفتگی بود.. و بعد چند سال کتف من خوب شد.. چند ساله ما این آقا رو میشناسیم و خیلی چیزا ازش دیدیم

فقط شما مشهد کسی رو دارید؟ باید سه روز اول استراحت مطلق باشید.. مادر من زمینگیر شده بود.. اگه شما هم به این وضع رسیدید حتی دستشویی هم نباید برید.. حالا اینا رو باز خودش بهتون میگه... ولی بلافاصله بعد رگ گیری برنگردید شهرتون.. چند روز بعد باز باهاش در تماس باشید شاید لازم باشه بازم بیاد

سلام عزیزم مادر من دیسک و سیاتیک داشت.. این آقا یه جلسه اومد ، تموم بدن مادرمو رگ گیری کرد.. تا سه ...

خداروشکر مادرتون خوب شده و خیلی ممنونم از پاسخگوییتون❤️❤️❤️ 

نه بعدش من باید برگردم.

به اون آقا زنگ زدم گقتم.... گفت نگران نباشین. میتونین برگردین.

من از حالت زمین گیر بودن بیرون اومدم و میتونم راه برم ولی درد دارم.اما اینطور گفتین هیلی دو دل شدم.....من نمیتونم استراحت مطلق کنم

خداروشکر مادرتون خوب شده و خیلی ممنونم از پاسخگوییتون❤️❤️❤️  نه بعدش من باید برگردم. به اون آ ...

خب عزیزم اوضاع مادر من خیلی بد بود.. حتما شما در اون حد نیستید.. مریضی مادر من دو سال طول کشید .. از اولش که اینطور نبود...دو ماه آخر دیگه به سختی بلند میشد.. وگرنه تو اون دو سال به هرحال زندگیشم میکرد ولی درد داشت