2777
2789

سلام بانو، هر دو تاش قشنگه. میشه منو راهنمایی کنید که چطوری کمر درد بعد سزاینتون خوب شد؟ این تاپیکتون رو میگم. منم دقیقا مثل شما شدم. 9 ماهه. ممنون میشم کمکم کنید

من یک و نیم ساله سزارین شدم از اون موقع تا حالا هر روز صبح که از خواب بیدار میشم کمر درد  شدیدی دارم و حدود یک ربع طول میکشه خوب بشم خانومایی که سزارین شدین کسی از شما اینطوری بوده که الان خوب شده باشه.میترسم واسه بچه ی بعدی که بخوام دوباره سزارین بشه شرایطم حادتر بشه و نتونم با این کمر درد از جا بلند شم 

سلام بانو، هر دو تاش قشنگه. میشه منو راهنمایی کنید که چطوری کمر درد بعد سزاینتون خوب شد؟ این تاپیکتو ...

بله عزیزم کمر درد من حدودا دو الی سه سال واقعا اذیتم کرد به دکتر که گفتم گفت به خاطر آمپول بی حسی کمر هست که برای بعضی ها کمر درد ایجاد می‌کنه..من با توجه به کمر دردهای سزارین اولم این بار سزارین بیهوشی را انتخاب کردم برای زایمان..برام دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.