2777
2789
عنوان

بچها طرح جدید ایران خودرو وسایپا چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 24 پست

ثبت نام میکنی فکر کنم نصف پول الان ماشینو به قیمت کارخانه میدی بعد ممکنه یکسال دیگه تحویل ش باشه که دقیق همون یکسال نمیدن شابد یکسال و چند ماهی بشه نصف دیگه پول ماشین اون موقع به قیمت روز کارخونه میگرین که بازم ارزش داره

ماسال 97 که هنوز قرعه کشی نبود و به زور میشد ثبت نام کنیم دنا 42 میلیون بود با 23 میلیون ثبت نام کردیم یکسال بعدش 47 میلیون دیگه گرفتن ما پرایدمونو فروختیم و دادیم و تقریبا 4 ماه بعدش تحویل دادن یکسال و 4 ماهی طول کشید بعدش پراید شد 100 به بالا همین طور ماشین های دیگه🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه نیست به همه میدن ولی باز این تعداد که باهم ماشین تحویل نمیگیرن بازم میفته رو دور قرعه کشی 

پس واسه زمان تحویلش قرعه کشی میشه

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
ثبت نام میکنی فکر کنم نصف پول الان ماشینو به قیمت کارخانه میدی بعد ممکنه یکسال دیگه تحویل ش باشه که ...

منم میگم اینا با قرعه کشی سرموعد تحویل نمیدادن الان این همه رو چطور تحویل میدن

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
ثبت نام میکنی فکر کنم نصف پول الان ماشینو به قیمت کارخانه میدی بعد ممکنه یکسال دیگه تحویل ش باشه که ...

چون میگن میشه انصراف داد اگ زمانش طولانی شد.شاید خوب باشه.    اره اون زمان قرعه کشیا سود نداشت بد بود. 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
منم میگم اینا با قرعه کشی سرموعد تحویل نمیدادن الان این همه رو چطور تحویل میدن

ماهم اینقدر زنگ زدیم نمایندگی هر روز هر روز وگرنه بیشترم طول میکشید با بچه کوچک بدون ماشین سختمون بود

چون میگن میشه انصراف داد اگ زمانش طولانی شد.شاید خوب باشه.    اره اون زمان قرعه کشیا سود ن ...

خوب هم نیست  من الان برم طلا بفروشم بزارم حساب ازاون ور اسمم درنیاد وانصراف بدم بنطرت با همون پول میشه طلاهامو بخرم 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
چون میگن میشه انصراف داد اگ زمانش طولانی شد.شاید خوب باشه.    اره اون زمان قرعه کشیا سود ن ...

نمیدونم انصرافش چطوریه ولی اگه اسمت درآمده باشه فکر کنم دیگه فقط میتونی نهایت فیششو بفروشی

اگه اسمت تو لیست انتظار باشه میتونی انصراف بدی

خوب هم نیست  من الان برم طلا بفروشم بزارم حساب ازاون ور اسمم درنیاد وانصراف بدم بنطرت با همون پ ...

طلا نه نفروش اصلا