2777
2789
دخترم از شب یلدا خرخر سینش شروع شد زود بردمش دکتر سالبوتامول داد اما بدتر شد بعدش سرفه و ابریزش هم پیدا کرد..الان هنوز هم سرفه میکنه هم ابریزش داره..کسی میتونه کمکم کنه؟ کتوف زادیتن هم دادم امپول بتا هم زد بچه ولی تاثیری نداشته.دیشب دیگه دکتر بهش سرماخوردگی هم داد میدونم میگن زیر دو سال ممنوعه ولی میگم بدم شتید بهتر شد..کسی میتونه کمکی کنه؟
سینش عفونت داره حتما چون دختر من 3 ستلشه همینطوری شد.بعد دیدم سرفه خلط دار داره.دو بار بردم دکتر.دو بار انتی بیوتیکش را عوض کرد تا خوب شد.اگه سرفه هاش خلط داره باید مطمعن بشی عفونت نداره.بخور سرد هم بزاری بالا سرش شبا کمتر سرفه میکنه
  فرشته ها همیشه وجود دارن.اما بعضی وقتا بال ندارن.بهشون میگن دختر....      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم توی همین حدود سن 2 تا 3 ماه خس خس زیاد داشت و با یک کار ساده حل شد اسپری بینی کلراید سدیم بخر توی هر سوراخ بینی اش دوتا پاف بزن بعدش با فین گیر یا با گوش پاک کن بینی اش رو تمیز کن روزی 2 بار اینجوری تمیز کن خوب خوب میشه