2777
2789
عنوان

خانمای خیاط هنرمند بیاین لطفا

81 بازدید | 8 پست

پارچه جین ذغالی سفارش دادم که شلوار بگ بدوزم برای دخترام .کسی تجربه ی دوختشو داشته؟ من تا حالا شلوار جین ندوختم میشه کمکم کنید 

اول قسمت بیرون پاچه رو بدوز و روش رو دوخت برو دوخت نارنجی برو مثل شلوار لی های بیرون بعد قسمت داخلی رو بدوز و به هم وصل کن من کمر شلوار و جای زیب و قسمت پایین شلوار هم دوخت میرم که مثل بازاری میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه کارا هم ک‌سلیقه ای هست من همیشه از رو لباس یا شلوار حاضری نگاه میکنم و همون دوختها و مارک و...م ...

ممنون فقط نمیدونم میشه باالگوی  شلوار بگ پارچه ای بدوزم البته درز پهلو رو بدم و با نخ رودوزی روشو بدوزم

بقیه کارا هم ک‌سلیقه ای هست من همیشه از رو لباس یا شلوار حاضری نگاه میکنم و همون دوختها و مارک و...م ...

چه هنرمند 😊میشه بعدا یه نمونه از دوخت شلوار جینت رو برام بفرستی ؟ممنون

ممنون فقط نمیدونم میشه باالگوی  شلوار بگ پارچه ای بدوزم البته درز پهلو رو بدم و با نخ رودوزی رو ...

منکه مربی م می‌گفت با الگو شلوار راسته بدوزید و بهش اضافه کنید گشادی و... اتفاقا دوس داشتم برای خودم بدوزم ولی یکم تنبلم تو خیاطی هم اینکه تازه کارم ولی مربی م از کارم خییییلی تعریف میکرد هرچی میدوختم می‌گفت اینو خریدی با دوختی   مارک هم میدوزم رو کارام     از کارای قدیمی میکنم رو جدیده میدوزم

خدایا شکرت ...

راستی یه سوال دیگه ...دمپای شلوار تو الگوی پشت رو ۲ سانت بیشتر از قسمت جلو در نظر میگیرید؟

راستی یه سوال دیگه ...دمپای شلوار تو الگوی پشت رو ۲ سانت بیشتر از قسمت جلو در نظر میگیرید؟

وای عزیزم اصلا یادم نیست تابستون بود 

فقط یادمه الگو پشت کلا اضافه میکردیم نه فقط ب دمپا

خدایا شکرت ...