2777
2789
عنوان

قدم 152 ئه وزنم 36

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 155 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی خندم گرفت😂 خیلی لاغر میشی که صبح تا شب چیزی بخور برو خرید شکلات بگیر با موز هی بخور جای منم بخور🥺😂

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱

چ کوچولویی

قدتم بلند نیس زیاد تو چشم نیستی.ولی میتونی بری عطاری دارو گیاهی چاق کننده بده بخوری

گین آپ خوبه من ی سری خوردم یکم وزنم رفت بالا.اشتها رو زیاد میکنه

راه دیگ ای نمیدونم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

حالا من 19 سالمه 72 کیلو 165 قد  دوست دارم لاغر شم با ابم چاق میشم  خدایا حکمتتو ...

رشته روانشناسی ریاضیات زیاد داره؟ سخته؟ روزی چند ساعت باید خوند؟

ولی من اگه به جاش بودم ؛ هیچوقت اون دختری که برام گریه میکرد رو ول نمیکردم🖤 دوستان برای سلامتی بیماران صلوات هدیه کنیم🌱
رشته روانشناسی ریاضیات زیاد داره؟ سخته؟ روزی چند ساعت باید خوند؟

نه ریاضیاتش اماره و دل نشین 

حفظیاتش زیاده 

والا ساعت نمیگیرم اما باید علاقه داشته باشی تا بتونی بری جلو

سوگند به نامت ک تو آرام منی ❤️ 
چ کوچولویی قدتم بلند نیس زیاد تو چشم نیستی.ولی میتونی بری عطاری دارو گیاهی چاق کننده بده بخوری گین ...

فک میکنم اینی که گفتیو خوردم...

اینکه قدم کوتاه یه فاجعه اس...اما خب آره شانس اوردم

برا قدمم امپول زدم شدم این وگرنه که عین یچه های9 ساله بودم

*-*