2777
2789

کلا سوال هات رو جوری نپرس که بتونه جواب تو رو بفهمه و طبق اون جواب بده، به چالش بکشش.

مثلا اگه نماز خوندن طرف برات مهمه بگو نماز که نمیخونید؟ ببین میگه چی.

البته نه همه سوالا ها بعضی هاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن شغل خونه ماشین تحصیلات  هدف‌ازدواج

هدف ازدواج به نظرم خنده داره مثلا داشتن یک زندگی خوب رسیدن به ارامش ادامه نسل بشر 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

بچه ها کسی میدونه تو عروسی که یه روبان قرمز رنگ رو دور کمر عروس میبندن اینکارو برادر دوماد انجام میده یا برادر عروس؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

داماد اهل کجاست 

مهریه چقدر میتونه بده

شغلش چیه 

دوستاش کیان 

اخلاقش چجوره

اهل مواد و رفیق بازی و اینجور کارا نیست

سنش رو باید بدونم

خونه داره یا نه 

ماشین چطور

دوست پسر یا دوست دختر داشته

اجازه میده من خودم به تنهایی جایی برم مثل بازار 

هدفش از ازدواج چیه

تحصیلاتش چیه

چیزایی که واسه خودت مهمه رو بپرس 

مثلا اگه برات مهمه بپرس از نظر اعتقادی چطوریه 

اهل مسافرت بودن و .

اخلاق و ...

اگه یه جوابی داد که تو ذهنت برات عجیب اومد حتما ازش بپرس منظورتون چی بوده دلیلش چیه

هدف ازدواج به نظرم خنده داره مثلا داشتن یک زندگی خوب رسیدن به ارامش ادامه نسل بشر 

آخه من از شوهرم پرسیدم گفت فرار از خانواده 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لینک زیر رو مطالعه کنید، در یکی از تاپیک هام به این موضوع پرداخته ام. به امید خوشبخت شدن همه ی جوانان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14977349/در-جلسهی-خواستگاری-چی-بگیم-آموزش?page=1

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.