2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم 😑😂👌🏻

من مژه کاشتم بعد خودم برداشتمش مژه هام کلا کنده

نمیدونم چیکار کنم ینی ب حدی کلافه امممممممم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

فقط و فقط دکترر

من 4 سال فقط خود درمانی کردمم و نه تنها تاثیری نداشت بلکه تو مواردی بدتر هم میشد امسال رفتم دکتر و پوستم ازین رو به اون رو شده 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
من مژه کاشتم بعد خودم برداشتمش مژه هام کلا کنده نمیدونم چیکار کنم ینی ب حدی کلافه امممممممم

روغن کرچک بزن خیلی خوبه 

یه صلوات برای حاجتم می‌فرستید لطفا💔 امام رضای من🤍🌱¹⁴⁰³٫⁵٫¹⁶

فقط و فقط دکترر من 4 سال فقط خود درمانی کردمم و نه تنها تاثیری نداشت بلکه تو مواردی بدتر هم میشد ام ...

هی

دکتر پوست نزدیک خونمون نیس

صورت دخترم جوش زد یه مدت خوددرمانی کردم وحشتناک شد ۴جلسه بردم  دکترپوست پوستش عالی شد چاره ای نیست باید بری

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد
صورت دخترم جوش زد یه مدت خوددرمانی کردم وحشتناک شد ۴جلسه بردم  دکترپوست پوستش عالی شد چاره ای ن ...

برم چی بگم؟بگم برا پوستم دارو بده :/

صورت دخترم جوش زد یه مدت خوددرمانی کردم وحشتناک شد ۴جلسه بردم  دکترپوست پوستش عالی شد چاره ای ن ...

چیزی داد زدید.

روغن کرچک بزن خیلی خوبه 

دیشب زدم و خابیدم

اعتماد ب نفسم اومده واسه منفی صفرررر😑😑😑

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

برگ آویشن بگیر بریز تو شیشه در دار کوچیک سرکه سفید خونگی بریز روش تا حدی ک سرکه باعث بشه برگات دو سانت رو سرکه شناور بشن از پایین شیشه بعد با چنگال برگارو فشار بده تا برن زیر سرکه کامل درشو ببند و دو روز یه بار شیشه تو تکون بده خوب تا دو هفته بعد از دو هفته درشو باز کن و صافش کن ی شاخه آلوئه ورا بیار دو سانت اول و اخرشو بزن بشورش تیکه تیکه اش کن بزار فریز یخ بزنه بعد در بیارش پوست سبزشو بگیر از رو بعد رنده اش کن ژلشو پوست تهشم پرت کن حالا با موادی ک صاف کردی قاطیش کن اسپری کن رو صورتت روزانه عالیه واسه جوش و چربی پوست تنظیم میکنه

من سپردم به خدا هرچه خودش میخواهد