2777
2789
عنوان

برای دختری که ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 40 پست
 ایشالله خدا بهت دختر بده ...‌‌.من یه دختر دارم بچه دومم گفتن پسره بعد پنج ماه رفتم سونو میگه د ...

بقیه گ…. خوردن

هر چی بکنه مردم یه چیزی میگن

آروم باش و‌با ناز دخترت عشق‌ کن😍😍😍❤️❤️❤️🙏😍❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ب تمام کسایی ک شوهرشون ازشون بچه دوم میخواد!!! پرپر میشم میبینم بچه ها هم بازی دارن و بچه ...

من هنوز اقدامی نکردم‌ برای بچه دوم چون شوهرم اصلا اصلا نمیخواد

ولی منم حسرت میخورم برای دو‌فرزندی🙏

من هنوز اقدامی نکردم‌ برای بچه دوم چون شوهرم اصلا اصلا نمیخواد ولی منم حسرت میخورم برای دو‌فرزندی🙏

اینم نمیاد اقدام!

۲۰۰سالمون شده!

یعنی یجوری شدم بیخودی میرم بیبی چک میخرم میارم هی میزنم منفی میشه گریه میکنم میندازم سطل!!!

دیوونه شدم!

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
منم💔

قربون دلت برم..با این زبون روزه و دل شکستم برا همتون دعا میکنم اسفند ۱۴۰۲ چشم در چشم نی نی های سالمتون ،کامنت امروز منو ب یاد بیارید و اوستاکریمو شکر کنیم🙌

اینم نمیاد اقدام! ۲۰۰سالمون شده! یعنی یجوری شدم بیخودی میرم بیبی چک میخرم میارم هی میزنم منفی میشه ...

عزیز دلم خدایی نکرده مریض میشی هااااا نکن‌با خودت

شوهر من این پسرمم با زور و تهدید راضی شد😢😢😢😢😢

من‌شدم ۴۳ سال پسرکم سه سالشه

من پسر میشم بچم کسی رو تداره‌ باهاش وقت بگذرونه و‌ جوونی کنه

مردای بی فکری‌ داریم بخدا 

خوشبخت باشی عزیزم نماز و روزتم قبول حق باشه ان شالله🙏🙏🙏

قربانت گلم

خط اول پیام قبلت یه هشدار واقعی بود برام چون فقط ک..خول ها کارای منو میکنن. هرشبم شده کابوس.

میگن زوری از خدا چیزی نخواهید.چشم!!!اما میگم خدایا وقتی قراره،بچم تک فرزند بزرگ بشه منو ببر پیش خودت،اینجوری بهتره برام.این ک دیگه حرف بدی نیست؟

نه فکر ما نیستن.انگار نه انگار ک زن ها عاشق مادری کردن هستن....همسر منم تقریبا هم سن همسر توه.ولی همین حد بی فکر...!

خدا حفظ کنه گلتو،افتخارآفرین باشه الهی🤲

قربانت گلم خط اول پیام قبلت یه هشدار واقعی بود برام چون فقط ک..خول ها کارای منو میکنن. هرشبم شده ...

خواهر عزیزم بری پیش خدا کی پیش بچت باشه😭😭😭😭😭

تو رو خدا خوب و خوشبخت باشیم و شاد زندیگی‌ کنیم که‌بچمونم خوشبخت بشه

مگه نمیگیم بچمو تنها بزرگ نشه پس نباید هم تنهاش بذاریم

هر چی‌خدا صلاح بدونه همون میشه 

همیشه توی دعاهام میگم خدای من به من عمر طولانی و سلامتی بده تا علی‌تنها‌نمونه یعنی بخاطر پسرم بهم مهلت بده