2777
2789
عنوان

برای دختری که ندارم

3748 بازدید | 40 پست

دخترکم میدانی؟ دلم ک پر می‌شود فقط برای تو نوشتن آرامم می‌کند!

من سالهاست از پارک ها بیزارم از عروسک های پشت ویترین ک به من زل می‌زنند بیزارم... تو نباشی جانکم میخواهم دنیا اصلا روی مدارش نچرخد چرخیدن این دنیا روی مدارش برای منی ک هر لحظه ام کمبود تورا فریاد می‌زند چه سودی دارد؟

دخترکم من دروغ می‌گویم که از سر و صدای کودکان سر درد میگیرم من از اینکه تو میان کودکان نیستی تا وقتی با چشمهایت به دنبال منی و من آغوشم را باز کنم تا باز هم سهمم تو باشی تا خیالت را آسوده کنم از آنچه که قرار است در دلت هیاهو به پا کند راست گفتن چه سودی دارد؟

دخترکم دنیایم بعد از تو تاریک نه!دنیایم خاکستری است بعد تو رنگ هایم هم بلاتکلیف مانده اند نه سیاه نه سفید!خاکستری!

این جا حوالی من هیچ کس نه می آید ن می‌خواهد بیاید! جالب است ک بعد از تو هیچ چیز برای از دست دادن ندارم 

دلم هوایت را دارد کاش زودتر برسد آن روزی ک دستان تو دستانم را پر کند...بیاید روزی ک دستانم را بگیری و مرا به خدا نشان دهی و بگویی همین را میگفتم! دلم برای آغوش همین مادر تنگ بود... بیا جانکم من هر شب آماده دیدنت مانده ام 

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

حقیقتا خوش ب حالتون ک بچه دارید من به حال همتون حسرت میخورم😔من ب تمام مادرا حسادت میکنم... 

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدای من😭

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خدای من😭

😭

حقیقتا خوش ب حالتون ک بچه دارید من به حال همتون حسرت میخورم😔من ب تمام مادرا حسادت میکنم... 

ان شاالله خدا قسمتت کنه به حق این روز جمعه و این ماه بچه سالم و صالح .. صلوات فرستادم برات

اگه دوست داشتی مطالب تاپیک منو بخون شاید کمکت کزد و به دردت خورد برای جنسیت و تقویت تخمک و اسپرم و زود باردار شدن و......

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

عزیزدلم انشاءالله ب زودی زود مادر میشی 

من دلم روشنه 😍

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

ایشالله خدا بهت دختر بده ...‌‌.من یه دختر دارم بچه دومم گفتن پسره بعد پنج ماه رفتم سونو میگه دختره خودم خوشحالم ولی امان از حرف بقیه ........

منم ب تمام کسایی ک شوهرشون ازشون بچه دوم میخواد!!!

پرپر میشم میبینم بچه ها هم بازی دارن و بچه من تکه و باحسرت نگاهشون میکنه...

کاش خدا ب ما هم میداد حاجت دلمونو🙌

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!