2777
2789
عنوان

فوت پدرجاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 51 پست
خدا رو شکر تجربه اینو نداشتم ولی من حتی موقع بیمارستان رفتن بچم همش چشم انتظار بودم همه بیان سر بزنن

انشالله تجربه نکنی از جاریم که خوشم نمیاد حتی تو عروسیمم شرکت نداشت تاحالا یبارم نگفتم چرا نیومده ولی تو مراسم پدرم برا خیلیا ناراحت شدم نیومدن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
پدرت چن سالش بود؟جتری منم نیومد

پدرم ۷۰ 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثه من پس عیدنداری

نه عزیزم کلی ناراحتم انگار یچیزی گم کردم خواهرمم ۳۶ ساله بود ۴ ساله فوت کرده 

خدابیامرزشون پدر من جوون بود۶۰سالش بود تنهامون گذاشت ب این زودی بی باباشدمممم 

خدا بابای تو رو هم بیامرزه الان یکی تو اینحا کامنت گذاشته خب جاری نیاد چی میشه خب یعنی چی منم ادامه ندادم که تجربه نکرده

خدا بابای تو رو هم بیامرزه الان یکی تو اینحا کامنت گذاشته خب جاری نیاد چی میشه خب یعنی چی منم ادامه ...

خانواده شوهرم واسه چهلم بابام نیومدن باز الان میخان برا دکتر رفتن بیان خونم متنفرم ازشون چکارکنم

....
خانواده شوهرم واسه چهلم بابام نیومدن باز الان میخان برا دکتر رفتن بیان خونم متنفرم ازشون چکارکنم

از چهلم قهری؟ من باشم نمیزارم . جاریم بخاطر کرونا عروسیم نیومد دوهفته بعد گفت میام خونتون رو ببینم گفتم کرونا میاری نزاشتم

فقط کم محلی محبورم کنم و نرم خونشون ولی بخاطر شوهرم مجبورم راهشون بدم

بهترین راه

پیش مامانت بزارشون اخه نمیشه نری زشته

اومدم ی ساعته اینجام بچه هامم اوردم یکیشون با باباش دومی بامن

تو زندگیت به آدمها قد ارزششون بها بده نه قدمعرفتتون👌باافتخار کوردم✌
بذار پیش کسی برو  اگه نری واقعا زشته

واقعا چیه مهمترین عضو منم😂

اره الان ی ساعتی اومدم اینجا بچه هامم باهامن

تو زندگیت به آدمها قد ارزششون بها بده نه قدمعرفتتون👌باافتخار کوردم✌