2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا نمی تونم بعد لیزر هزینه ش هم بیشتره 

الان اپی کل بدن نزدیک ۷۰۰ میگیرن

لیزرم همین حدوده😐

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

اگه قراره ماهی به بار ۷۰۰ بدی اپی خوب لیزر بهتره  اینجا ۴۰۰ تومنه ماهی یه بار دیگه در میاد&nbs ...

میخوام برم لیزر ولی الان نمیتونم چون الان اپی 

رو می تونم قایمکی برم ولی لیزر رو نمی تونم خانوادم حساسن و گیر 

میخوام برم لیزر ولی الان نمیتونم چون الان اپی  رو می تونم قایمکی برم ولی لیزر رو نمی تونم خانو ...

هر دو از نظر تایم و هزینه فرق نداره 

تازه اپی بدنت معلومه از قرمزی و … ولی لیزر نه 

فول بادی چقدر؟ بعد چقدر طول می کشه دربیاد نوکاش

نمیدونم والا 

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
به نظرم من اپیلاسیون خیلی خوب لایه برداری میکنه موهارو کمتر میکنه و ریشه کن میکنه و دیر در میاد اما ...

اره منم چون همین حرف شمارو شنیدم و دیدم میخوام امتحان کنم یه مدت ببینم برای منم اینطوریه یا نه چون اصلا فعلا نمی تونم برم لیزر 

اره منم چون همین حرف شمارو شنیدم و دیدم میخوام امتحان کنم یه مدت ببینم برای منم اینطوریه یا نه چون ا ...

اگر دوست داشتی یه مرکز تو شهریار هست اون بهت معرفی کنم من ازش رازی هستم 

اگر دوست داشتی یه مرکز تو شهریار هست اون بهت معرفی کنم من ازش رازی هستم 

عزیزم میشه لطف کنی به من معرفی کنی، هزینه ش مناسبه؟ وکار اپیلاسیونشون خوبه؟ 

امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇