2777
2789
عنوان

جلو شوهرم میگه همه ظرف کثیفا موند واسه من!😐

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نون پختیم اونم کلی ولی قطاب کمتر پختیم که اونم داستان داره کلا شاید ۷ تا قطاب خودم پختم اونم انقد ...

اینجور کارارو تو خونت انجام بده راحت منت کسی هم سرت نیس

وقتی مرگ حق بود ولی زندگی نه ...
خودتو زدی به اون راه همین بهترین کار

تازه از ماجرای که خیلی سرش ناراحت شدم هیچی به شوهرم نگفتم

همون روز تا اومدم درست کنم پدرشوهرم از راه رسیده با گلایه و حالت طلبکارانه میگه این چیه چرا انقد خمیرش زیاده چرا تو روغنه چرا فلانه من نمیخورم واسه من یا نون نازک درست کنین یا هیچی نمیخورم صد بار گفت من اینو نمیخورم

خب یعنی چی یعنی چیزی که من درست میکنم آشغاله

بخدا انقد جوش آوردم دلم میخواست همون لحظه پاشم برم از اونجا

دیشب شوهرمم میگفت اینو باید با نون لواش درست میکردی یا خمیر اونم ایراد میگرفت جلو همه ورداشتم گفتم من دیگه چیزی درست نمیکنم که کسی هی ایراد نگیره ازم

خب مگه نمیگی چندتا بودن در حد ده دقیقه خوب ده دقیقه ای میشستیشون😅

آره ولی حوصله و اعصاب خونشون و دیدن باباشو نداشتم و دلمم نمیخواست بشورم والا هرچی رفتیم و هرکار کردیم من تنهایی شستم دیگه نمیخواستم بشورم

اونم بعد اونکه اونهمه ناراحتم کردن

همشون لنگع همن باز مال تو قابلمه اس مال من یبار یعالمه ظرف شستم براشون خودشون نشسته بودن چایی میخورد ...

نوکر میخوان اینا نه عروس متنفرم از همه مادرشوهرا و پدرشوهرای دنیا😐

مال منم همینن مثل مال تو یبار دوتا استکان و دوتا پیش دستی نشستم باباش زنگ زده بود میگفت چرا زهرا به مامانت کمک نکرده دیگه خونه ما نیاین

بعد میرم ظرف ۲۰ نفرو میشورم حتی نمیگن دستت بشکنه

الانم هست منو ب چشم ی کارگر صلواتی میبینه برم همه کاراشو بکنم منم نمیرم 

خدا بگم چیکارشون کنه مال منم همینن

ولی شوهرم دهنشونو تقریبا بست باهاشون دعوا کرد گفت زن من نوکر شما نیست بگین اینکارو کنه اونکارو کنه

اینجور کارارو تو خونت انجام بده راحت منت کسی هم سرت نیس

خودش گفت بیا درست کن واسمون

منم رفتم دیگه اینو سرم درآوردن وگرنه خودم هیچ قصد نداشتم برم

چقد بدم میاد

دیگه واسه هیچکاری نمیرم کمکش بذار واسه خودش درست کنه از چیزی که درست کنه نمیخوام

شوهرمم تعجب کرد گفت مگه زهرا کمکت نکرد یجور گفت انگار یه دنیا ظرف ریخته بوده سرش من و نشستم واسش ب ...

عزیزم اصلا جواب نده انگار نه انگار که اسم تو زهراست بی اعتنایی کااامل بعد توی خونه به هیچ وجه بد مادرش رو نگو به جاش حالیش کن از خودت تعریف کن که من صبح تا شب بدون هیچ منتی کلی شیرینی درست کردم روی زمین سرد ..... حالیش کن که وقتی از چیزی خبر نداره حرف نزنه

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
از این ب بعد کارارو در حد ی عروس انجام بده نه ی نوکر سفره جمع کردن و سفره پهن کردن همیشه هم باشوهرت ...

بخدا هربار میرم خونشون و میام جنگ اعصاب دارم کل روز اعصابم بهم ریخته است

امروز دیگه باید به شوهرم بگم نمیتونم و نمیخوام که هرروز برم خونه پدرمادرش