2777
2789

آقااا دیروز بعد اینکه از صبح رفتم خونشون کلی نون محلی و قطاب پختیم و انقد رو زمین سرد نشستم، اونم کلا واسه اونا پختیم شاید ۳۰ تا بیشتر

من فقط ۴ تا نون و ۴ تا قطاب که خودم درست کردمو ورداشتم تنها ظرفای هم که کثیف بود یدونه دیس و دوتا قاشق و یه چنگال و دوتا قابلمه و یه سینی بود فقط همین که آدم کمتر از ۱۰ دیقه میتونه بشورتشون

بعدم که اونهمه اعصابمو خورد کردن شوهرم که اومد منم کارم تموم شد برگشتم خونه

حالا دیشب رفتیم خونشون سریع ورداشته میگه شما رفتین تا ساعت ۲ونیم داشتم میپختم هنوز (حالا خوبه واسه خودشون میپخت نه من) بعدم میگه همه ظرفا موند واسه من  تا ساعت 9 شب سرپا بودم داشتم میشستم

توروخدا بگین این چند قلم ظرف که گفتم شستنشون از ساعت ۲ تا ساعت ۹ شب طول میکشه؟؟؟😂😐

چه ادا ها پیش شوهرم درمیاورد شوهرمم یه نگاه بهم کرد منم خودمو زدم اون راه

اصلا جوش آورده بودم من که خبر داشتم چندتا ظرف مونده بعد مادرشوهرم اینجور ادا درمیاورد😅

بیخیال اصلا نباید اهمیت بدی بهترین کار رو کردی هرچی مادرشوهرت خواست بگه اصلا محل نذار عزیزم 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون لنگع همن باز مال تو قابلمه اس مال من یبار یعالمه ظرف شستم براشون خودشون نشسته بودن چایی میخوردن بعد اینکع من دستامو خشک کردم کرم زدم اورد استکانارو چید ظرفشویی منم نشستم ی قشقری ب پا انداخت که بیا و ببین مال اوایل عروسیم بود الان بمیره ام نمیرم کمک

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
همونجا میگفتی همین ۲تا دونه ظرف رو میگی؟

من که شاخ درآوردم دیگه هیچی نگفتم

بخدا میرم اونجا مهمون میاد ظرف ۲۰ نفرو میشورم نمیاد کمکمم نمیکنه نمیگه این داره تنها میشوره

اونوقت سر دوتا تیکه ظرف میگه تا ساعت ۹ شب سرپا بودم زورم میاد😂😅

بعضی وقتا میرم خونشون خودشون میگن بیاین

یه چای میخوریم میبرم استکان هارو بشورم میبینم آشپزخونه پر ظرف کثیفه😐 یعنی گذاشته توقع داره من بیام بشورم

منم اصلا دست نمیزنم فقط استکانای خودمو میشورم

بیخیال اصلا نباید اهمیت بدی بهترین کار رو کردی هرچی مادرشوهرت خواست بگه اصلا محل نذار عزیزم 

شوهرمم تعجب کرد گفت مگه زهرا کمکت نکرد

یجور گفت انگار یه دنیا ظرف ریخته بوده سرش من و نشستم واسش

بخدا اگه اونجا وامیستادم و تنها میشستم یه دستت درد نکنه نمیگفت و کمکمم نمیکرد ولی خودش شسته ظرفای خودشم بوده بهش زور اومده که من نشستم

چه پرو بوده 😐

الانم هست منو ب چشم ی کارگر صلواتی میبینه برم همه کاراشو بکنم منم نمیرم 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
اولش گفتی از صبح کلی نون و قطاب پختیم بعدش گفتی فقط ۴ تا نون خودت پختی و ۴ تا قطاب؟! 

نون پختیم اونم کلی

ولی قطاب کمتر پختیم که اونم داستان داره

کلا شاید ۷ تا قطاب خودم پختم

اونم انقد ادا سرم دراوردن و گفتن این چیه و ما نمیخوریم خیلی ناراحت شدم

ولی نونا زیاد بود و من کلا ۴ تا ازش ورداشتم

از قطاب های خودمم ۴ تا