2777
2789
عنوان

ارث پدری لطفا بیاین

434 بازدید | 30 پست

سلام من پدرم فوت شده و این ک ۴تا بچه هستیم ۲تاپسر ۲تا دختر من خودم ازدواج کردم بقیه مجردن برادر بزرگم نزدیک ۱۷سالشه خاهرم ۲۶ برادر کوچیکم ۱۲

و اینک مادرم و عموهام میخان ک ماشین پدرم رو ب خاهرم بدن و دزدکی اون رو احتمالا بخان ب اسم خاهرم بزنن و ب من میگن چون تو ازدواج کردی تو این خونه هیچ سهمی نداری 

ایا همچین چیزی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا همه چی تمام کمال باید تقسیم شه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

چه ربطی داره؟!

مامانت چه نامرده😐ارث مال همه‌ی بچه

هاست

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

نمیتونن به نام بزنن

انحصار ورثه نشده باشه همه حسابا بلوکه‌ست

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

برو‌ شکایت کن‌.بهشون بگو اگ شکایت کنم دولت مفت بری میکنه و بهتون سهم کم میرسه، پ عین آدم تقسیم کنید

پایان شب سیه سپید است. جواب جیره خورارو ندید، اینا عقل ندارن. البته عقل دارن، ولی براشون میصرفه ک نداشته باشن🤡

طبق قانون ک میگن باید مساوی باشه ولی بعصیا میگن اونی ک مجرده ی پشتوانه برای جهازش داشته باشه منم مجرد بودم بابام ی زمین زد بنامم ک اگرم تا ازدواجت نبودم لنگ جهازت نباشی درحالی ک به بقیه چیزی نداده بود.

شاید مادر شماهم ازین جنبه نگاه میکنه

با عموهام دست ب یکی کردن میخان ببرن ب اسمش بزنن میش دزدکی ب اسمش بزنن؟ 

نه نمیتونن