2777
2789
خودم دکترم پاشم برم درمونگاه دوستمم اومده پیشم اونم دکتره من کلا مریض که بشم زمین و زمان رو میریزم ...

بیا عزیزم 

قبلش دکمه سلیطه رو بزن ‌

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم كار گرو نبر  من اونقدي عصبيم كه نگم

چرااااا؟؟؟؟ 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
۸ ساعت کاخ شاهه خونتون مگ

نه بابا 92متره ولی کلی کثیفه🫣🫣🫣🫣

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
تو بالاسرشون وایسی خوب انجام میدن  ساعتی چن میگیره  از ما ساعتی ۱۰۰ گرفت

کسی که بخواد کار کنه میکنه اگه بالاسرش وایسی بد تره چون فقط خستش میکنس وکارش رو با خستگی انجام‌میده باید گاهی وقتی سر بزنی بهش اگه دیدی کارش خوبه بری دنبال کار خودت اگه هم دیدی نه میلت نیست به قشنگی بگو بیشتر این مزاحمت نمیشم بقیش خودم انجام‌میدم

اهاا

کارگری که شما گرفته بودین چه کارهایی رو انجام داد؟؟؟