2777
2789
عنوان

کمکککککک اسهال ویروسی کودک ونوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 41 پست
خودمون از داروخونه کیدی لاکت پدی لاکت اواراس پنتاژل گرفتیم

چای بابونهدمیدم غذا هم کته میدم وموز یا نمیخورن اگه بخورن هم سریع بالا میارن دخترم یه جور تشنه میشه وقتی اب میبینه جیغ میزنه منم میدم ولی بازم بالا میاره

یه خونه کوچیک با کسی که دوسش داری میشه یه خونه لاکچری با کلی امکانات😊

پودر کیدی لاکت بده،منم بچه هام گرفتن سر ی هفته خوب شدن،یعنی هم خودم هم بچه هام هلاک شدیم،دوره اش باید بگذره

کته ماش,کته ماست،تخم مرغ پخته،سیب زمینی پخته،موز،سنجد اینا رو میدادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کیدی لاکت زینک و ا ار اس بده. از دکتر بپرس شاید شربت زینک هم بده. هر نوع خوراکی شیرین و آب میو ...

ساشه پروبیوتیک  واسه حالت تهوع خوبه؟

پودر کیدی لاکت بده،منم بچه هام گرفتن سر ی هفته خوب شدن،یعنی هم خودم هم بچه هام هلاک شدیم،دوره اش بای ...

ممنونم عزیزم به همسرم گفتم کیدی لاکت بگیر از داروخونه بهش قطره دادن این همونه؟

پودر کیدی لاکت بده،منم بچه هام گرفتن سر ی هفته خوب شدن،یعنی هم خودم هم بچه هام هلاک شدیم،دوره اش بای ...

سنجدو تو شیر بهشوندمیدم تو ماست بریزم بهتره؟

اره تو ماست بهتره،به بچه ده ماهت قطره پدی لاکت بده پسر بزرگت پودر کیدی لاکت

مرسی واسه هردو قطره میدادم فردا پودرشم میگیرم دیگه به هردری میزنم واقعا تاحالا اینجوری نشده بودم 

مرسی واسه هردو قطره میدادم فردا پودرشم میگیرم دیگه به هردری میزنم واقعا تاحالا اینجوری نشده بودم&nbs ...

درکت میکنم منم هفته پیش درگیربودم،انشالله زودتر خوب بشن

سلام عزیزم بچه ی منم ۹ ماهشه سه روز ه اسهاله شدیید امروز نبات سوخته ریختم توی شیشه شیرش گفتن آب رو آتیشه 

واقعا همینطور هم شد از صبح سه بار دفع داشت که از حالت شلی بیرون اومد 

تصور کن دفعش ۱۰ تا ۱۵ بار اونم آبکی 

خدا رو شکر خیلی بهتر شده

نمیدونم آخرش چی میشه، ولی میدونم خدا بنده ش رو خلق نکرده که فراموشش کنه...