2777
2789
عنوان

بهترین درمان شپش

5992 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها امروز فهمیدم شپش دارم یه هفته هست که سرم میخاره چه راهی پیشنهاد میدین؟ 😭😭😭😭😭😭😭😭

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو مخصوص،سرکه رو بریز تو شامپوت بااون سرتو بشور،اسپندو بجوشون بااون سرتو بشور،با اتو مو خیلی کم کم از موهات جدا کن از ریشه اتو کنه ک بسوزونه بعد هربار ک با شونه جدا می‌کنی موهاتو واسه اتو حتما بزن ب الکل بعد برو دسته بعدی

اندر دل من تو ای نگارا...
ی دارویی بود الان عکسشو ندادم بفرستم من ۴ سال کشیدم اونو زدم بعد دو روز رف لایکم کن بعدا بفرستم بر ...

عزیزم خدا خیرت بده حتما بگو یادت نره

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨

فقط وفقط قطره معجزه یا کیمیا ساده ترین وبهترین راه

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...

اول شامپو بگیر بزن زنده هاشوازبین میبره 

بعد همه ی موهاتو اتوموبکش بالایه های نازک 

حالا دیگه هیچ تخم شپش زنده ای نداری بعد بده یه نفراون رشک های پوک شده روازسرت جداکنه

شامپو مخصوص،سرکه رو بریز تو شامپوت بااون سرتو بشور،اسپندو بجوشون بااون سرتو بشور،با اتو مو خیلی کم ک ...

خیلی ممنون عزیزم 

فقط وفقط قطره معجزه یا کیمیا ساده ترین وبهترین راه

از کجا بگیرم اسمش قطره معجزه یا قطره کیمیا

ببین روغن وازلین بخر آبش کن بمال به موهات باور قطعی نتیجه میگیری

مرسی باشه حتما امتحان میکنم

اول شامپو بگیر بزن زنده هاشوازبین میبره  بعد همه ی موهاتو اتوموبکش بالایه های نازک  حالا ...

باشه خیلی ممنون 🌼🌼🌼