2777
2789

من یه خواهرشوهردارم تقریبا ۱۴ سالشه خیلی هم بامن جوره وواقعا دوسش دارم انگارمثلا خواهر خودمه اونم همینطور حالا امروز همسرم سرکار بود دیگه منم.عصر رفتم خونه پدرشوهرم بعدبیشتر وقتا گوشی من میگیره منم حساس نیستم رواین موضوع چون چیز خیلی شخصی توگوشیم ندارم امشبم گوشیم گرفت گفت واتساپ خودم کارنمیکنه هم‌کلاسیم میخواد واسم متن درس واینا بفرسته گفتم باشه گوشیم بهش دادم دیگه همسرمم دیده بود من آنلاینم چندتا پیام فرستاده بود بایه کلیپ که یه خورده +۱۸بود دیگه منم نفهمیدم تا یکی دوساعت پیش برگشتیم خونه گفت چرا جواب ندادی واتساپ گفتم من چیزی ندیدم گوشیم دست خودم نبود الان میبینم گفت چراسین خورده پس دست کی بوده رفتم دیدم که آره خواهرشوهرم دیده بود همسرمم خیلی حساسه شروع کرد.بدوبیراه به من گفتن که این بچس توذهنش تاثیر داره توچرا گوشی میدی کلی من دعواکرده منم گفتم خب من که نخواستم ازقصد اون چیزی ببینه حالامن واقعا نمیدونم تقصیر من چیه این وسط حالا تا چند وقت بامن لج میفته یه ساعت من باید گریه کنم سردرد بگیرم چرا آخه من که نخواستم ازقصد اون چیزی ببینه که بعد بدبختی من اینه حالا من میخواستم بعد چندماه عید برم شهرستان خونه پدرم میگه حق نداری بری سراین موضوع مسخره باهام لج افتاده نمیدونم چیکارکنم 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتار همسرتون که دیکه خیلی شلوغ کاریه اما تو هم دیگه گوشیتو نده اصلا بزار اصلا خواهر شوهرت متوجه بش ...

میدونم اما نمیخوام به روش بیارم چون مادرشوهرم زیاد بامن خوب نیست بفهمه سرهمین موضوع دعوارا میندازه

چرا باید گوشیتو بدی دست خواهر شوهرت چرا اعتماد میکنی چرا صمیمی میشی اصلا 

وآقا ک خانواده ی شوهر هیچوقت یار آدم نمیشن و همیشه دشمن باقی میمونن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
میدونم اما نمیخوام به روش بیارم چون مادرشوهرم زیاد بامن خوب نیست بفهمه سرهمین موضوع دعوارا میندازه

خب به روش نیار 

اگه گوشیتو خواست بگو عزیزم منتظر تماس کسی ام یا چنیدونم یه بهونه ای بیار نده

اگرم کسی ناراحت شد بگو شوهرم خب راضی نیست

گوشی شخصیه.نباید می دادی.شاید همسرتون همون لحظه یه پیام خصوصی میخواست بده...البته خواهر شوهر تم مقصره.همین پیام رو می دید گوشی رو می تونست بده.

یا ضامن آهو.مهربانم......کمک کن.....از دلم خبر داری
گوشی شخصیه.نباید می دادی.شاید همسرتون همون لحظه یه پیام خصوصی میخواست بده...البته خواهر شوهر تم مقصر ...

آخه هیچوقت فکرنمیکردم پیامای من بخونه کاش اصلا بهم میگفت 

آخه هیچوقت فکرنمیکردم پیامای من بخونه کاش اصلا بهم میگفت 

همه یکم حس فوزلی و کنجکاوی دارن.شوهر شما خواهرشم باید باز خواست کنه.اینطوری یاد میگیره هر جا سرک نکشه.

یا ضامن آهو.مهربانم......کمک کن.....از دلم خبر داری