مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3440 عنوان بیا بیا بیا بیا بیا بیا 169 بازدید | 17 پست ،😅😅😅خانما کسی با استفاده از تست درایو نتیجه دیده و قبول شده ؟ میخوام فقط تست های اون سایت رو بزنم و مرور کنم و کتاب رو دیگه نخونم قبول میشم یا نه؟؟؟ 1401/12/12 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatyyyyyyy عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 611 اره من بیشتر تست زدم هفته پیش قبول شدم بدون غلط خدایاااااشکرررت♥
fatyyyyyyy عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 611 ولی یه دور هم کتاب رو بخون یهو این تست ها اشتباه هس من دیده بودم یهو یکیش غلط بود خدایاااااشکرررت♥
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3440 اره من بیشتر تست زدم هفته پیش قبول شدم بدون غلط کتاب رو هم خوندین؟ من خودم کنکوری ام و واسه کتاب آیین نامه وقت نمیکنم میخوام فقط یکساعت در روز تست بزنم از تست درایو امتحان بعد عیده
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3440 ولی یه دور هم کتاب رو بخون یهو این تست ها اشتباه هس من دیده بودم یهو یکیش غلط بود مرسی باید سعی کنم هروز ی چند صفحه بخونم بعد درکنارش تست بزنم امتحانم بعد عیده خداکنه بار اول قبول شم خیلی بد میشه برام
fatyyyyyyy عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 611 مرسی باید سعی کنم هروز ی چند صفحه بخونم بعد درکنارش تست بزنم امتحانم بعد عیده خداکنه بار اول قبول شم ... پس وقت داری همین تست هارو بزن اگر همشو بزنی دیگه فک نکنم چیزی بیشتر از این باشه واسه من که همش همینا بود خدایاااااشکرررت♥
fatyyyyyyy عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 611 واست دعا میکنم حتمن حتمن قبول بشی توهم واسه من دعا کن هفته ی دیگه امتحان شهری دارم قبول شم خدایاااااشکرررت♥
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31583 نمونه سوالات آزمون تو یکی از تاپیکام هست دانلود کن بخون. من یه بار خوندم یه روز فقط و قبول شدم . دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3440 پس وقت داری همین تست هارو بزن اگر همشو بزنی دیگه فک نکنم چیزی بیشتر از این باشه واسه من که همش همینا ... اره هنوز وقت دارم ولی خیلی سرم شلوغه کنکور هم دارم برنامه ریختم هر روز یک آزمون از تست درایو و هفت صفحه هم کتاب بخونم حدود چهل روز اینا وقت دارم
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3440 واست دعا میکنم حتمن حتمن قبول بشی توهم واسه من دعا کن هفته ی دیگه امتحان شهری دارم قبول شم ان شالله قبول میشی عزیزم خدا به همه مون کمک کنه ،😍هفته ی دیگه منتظر تاپیک قبولیتم به یاری خدا،🙂😘
fatyyyyyyy عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 611 اره هنوز وقت دارم ولی خیلی سرم شلوغه کنکور هم دارم برنامه ریختم هر روز یک آزمون از تست درایو ... چیز سختی نیست میتونی خدایاااااشکرررت♥
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3440 نمونه سوالات آزمون تو یکی از تاپیکام هست دانلود کن بخون. من یه بار خوندم یه روز فقط و قبول شدم . مرسیییی گل
fatyyyyyyy عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 611 فداتشم عزیزم انشاالله واسم خیلی مهمه اینو قبول شم بخاطر یسری دلایل توهم حتمن قبول میشی چیز سختی نیس کنکورتم انشاالله با موفقیت پشت سر میزاری ❤ خدایاااااشکرررت♥