2777
2789
عنوان

بیا بیا بیا بیا بیا بیا

164 بازدید | 17 پست

،😅😅😅

خانما کسی با استفاده از تست درایو نتیجه دیده و قبول شده ؟ 

می‌خوام فقط تست های اون سایت رو بزنم و مرور کنم و کتاب رو دیگه نخونم قبول میشم یا نه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من بیشتر تست زدم هفته پیش قبول شدم بدون غلط

کتاب رو هم خوندین؟ من خودم کنکوری ام و واسه کتاب آیین نامه وقت نمیکنم می‌خوام فقط یکساعت در روز تست بزنم از تست درایو امتحان بعد عیده

ولی یه دور هم کتاب   رو بخون یهو این تست ها اشتباه هس من دیده بودم یهو یکیش غلط بود

مرسی باید سعی کنم هروز ی چند صفحه بخونم بعد درکنارش تست بزنم امتحانم بعد عیده خداکنه بار اول قبول شم خیلی بد میشه برام

مرسی باید سعی کنم هروز ی چند صفحه بخونم بعد درکنارش تست بزنم امتحانم بعد عیده خداکنه بار اول قبول شم ...

پس وقت داری همین تست هارو بزن اگر همشو بزنی دیگه فک نکنم چیزی بیشتر از این باشه واسه من که همش همینا بود 

خدایاااااشکرررت♥

نمونه سوالات آزمون تو یکی از تاپیکام هست دانلود کن بخون. من یه بار خوندم یه روز فقط و قبول شدم .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پس وقت داری همین تست هارو بزن اگر همشو بزنی دیگه فک نکنم چیزی بیشتر از این باشه واسه من که همش همینا ...

اره هنوز وقت دارم ولی خیلی سرم شلوغه کنکور هم دارم 

برنامه ریختم هر روز یک آزمون از تست درایو و هفت صفحه هم کتاب بخونم حدود چهل روز اینا وقت دارم 

واست دعا میکنم حتمن حتمن قبول بشی توهم واسه من دعا کن هفته ی دیگه امتحان شهری دارم قبول شم

ان شالله قبول میشی عزیزم خدا به همه مون کمک کنه ،😍

هفته ی دیگه منتظر تاپیک قبولیتم به یاری خدا،🙂😘