2777
2789

میخوام طرح مادران ثبت نام کنم یعنی درسته بدون قرعه میدن؟اگه کسی اطلاعی داره بگه 

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا دلتون خوشه

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   

بعد از رشد وحشتناک دلار و طلا روحانی اومد گف پولاتونو بذاربد بورس قراره میلیاردر بشید، همه حمله کردن بورس و بدبخت شدن.

باز مجدد دلار رف بالا رییسی اومد گف بیاین ماشین بدون قرعه کشی میدیم، همهههههه میتونن بگیرن...

خلاصه ک کلاتونو سفت بچسبین.

پایان شب سیه سپید است. جواب جیره خورارو ندید، اینا عقل ندارن. البته عقل دارن، ولی براشون میصرفه ک نداشته باشن🤡
یعنی الکیه؟

بهمن موتور با قرعه هم بزور ماشین میده

حالا شاید ایرانخودرو و سایپا بدن

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
بعد از رشد وحشتناک دلار و طلا روحانی اومد گف پولاتونو بذاربد بورس قراره میلیاردر بشید، همه حمله کردن ...

یعنی چی؟منظورتونفهمیدم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
بعد از رشد وحشتناک دلار و طلا روحانی اومد گف پولاتونو بذاربد بورس قراره میلیاردر بشید، همه حمله کردن ...

دقیقا

ممکنه تحویلش دو سال طول بکشه

نصف پولشم میخوان بگیرن

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚