2777
2789
عنوان

از اسم آیهان برا بچمون خوشمون اومده ولی...☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 17016 بازدید | 87 پست

من این اسم گزاشتم برا پسرم فوق العادس سنگین و باکلاس معنیش هم پادشاه ماه راستی پسرمم ی شیطون بلایی ک نگو ایشالا سلامت بغلش کنی آیهان کوچولوتو

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
کدوم شهری؟ چه جالب ما اصلا اینایی ک گفتی رو نداریم فقط یبار آیدین شنیدم

تبريزيم. آره آيدين يكم قديميه. بقيه اينا كه گفتم جديد و به روزن. آرهان هم داريم

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من این اسم گزاشتم برا پسرم فوق العادس سنگین و باکلاس معنیش هم پادشاه ماه راستی پسرمم ی شیطون بلایی ک ...

ای جااانم عزیزدلممم

به نظر منم خیلی قشنگه

واقعا تلفظشم سخت نیست نمدونم چرا بعضیا بهم میگن سخته صدا کردنش

مرسسی فداااات

پسرت چند سالشه عزیزم؟

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
 مشهد که باید زیاد ترک داشته باشه چطور به گوششون نخورده این اسم ترکیه من خیلی شنیدم بهرجال میگم ...

آره ترک هم داریم اتفاقا

مثلا یکی از دوستای خودم تبریزی هست

ولی خوب کلا مشهدیا نسبت به شهرای دیگه خیلی مذهبی هستن و بیشتر اسمای مذهبی انتخاب میکنن برا بچه ها

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
۳ سالشه

خدا حفظش کنه عزیزم😍

دلم خاست ببینمش☺️

اگه دوست داشتی یه عکس ازش بفرست

خدا حفظش کنه عزیزم😍 دلم خاست ببینمش☺️ اگه دوست داشتی یه عکس ازش بفرست

فداتشم عزیزم توسایت آشنا هس میترسم شناسایی بشم واقعا معذرت میخام

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
مامان خودم میگفت بزار زهرا گفتم مامان ی دختر بیار براش اسم بزار گلم    

مامان منم خیلی رو مخمه و نمتونمم بهش چیزی بگم

فقط تو دلم ناراحت میشم

همش اسمای مذهبی میگه و دست میزاره رو شکمم میگه پسرم اگه این اسمارو دوست داری تکون بخور😅

من اصلا نمیگم اسمای مذهبی بده ولی هر کسی یه سلیقه ای داره و دوست دارم اسم جدید باشه

فداتشم عزیزم توسایت آشنا هس میترسم شناسایی بشم واقعا معذرت میخام

آهاا باشه عزیزم راحت باش😘

از من هركي ميپرسيد ميگفتيم فعلا انتخاب نكرديم تا روز تولدش حتي پدرمادرمونم نميدونستن چي ميدازيم

چیه اسم کوچولوت؟

اركان عزيزم اسم تركه و نام صحابي ترك زبان پيامبر و به معني خون پاك

هم اسمش هم معنیش قشنگه😍