2777
2789

بچه ها یعنی دیگه بی خیال ادامه داروها بشم؟

فقط این همه امپول زدم و سوراخ کردم خودمو

نتونستم تا روز ازمایش صبر کنم روز ۱۱ انتقال جنین بی بی چک زدم منفی بود منفی

یکساعت تو توالت بودم و داشتم نگاه میکردم اون تست لعنتی رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زوده بابا داروها رو ادامه بده ان شاالله که بارداری

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

بتا دادی چند بود

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
برام دعا کن هر چند که امیدی ندارم

برات آیه الکرسی می خونم

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
اره ولی وقتی منفیه منفیه دیگه خیلی حالم بده 

ن گلم انشالله مثبت میشه وقت هست منم روز 12بی بی چک زدم یه خط خیلی کمرنگ افتاد ک با نور گوشی میدیدم بعد روز 15رفتم ازمایش ب دکتر گفتم بار دوممه دارم ازمایش میدم دعوام کرد گفت چرا زود ازمایش دادی 

ببین منم ناراحت شدم وقتی منفی شد بعد بیخیال شدم و گفتم بزار بعد عید می خوام کار خونه بکنم واقعا دنیا برام تموم شده بود حتی اگه قرار بود با دومی انتقال مثبت بشه ناراحت بودم که چرا اولی نشد ولی بیخیال شدم و فقط یک بار با شوهرم بودم اونم چی پنج یا یک هفته مونده بود به پری باردار شدم صبور باش حکمت خدا ما نمی‌دونیم بعد که باردار شدم شوهرم گفت اگه با آی وی اف باردار می‌شدی بچرو نمی خواستم پس ناراحت نشو معجزه خدا تو زندگی همه ما هست

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم