2777
2789
عنوان

لطفا مدل بدید برای کوتاهی مو

193 بازدید | 13 پست

میخوام خیلی کوتاه شه فقط و فقط بتونم ببندمش مهم نیست همه اش هم جمع شه 

عکس دارید بدید 

اگه اسم مدل هم میدونید ممنون میشم بگید 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بلایک لطفا

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصری بزن گلم.بلندم بشه یک دست باشه.البته اگه موهات لخته

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
الله اکبر ،برو تو گوگل سرچ کن ،کلی مدل میاد

سرچ کردم چیز جالب نبود 

بعضی وقتا تو اینستا ‌‌‌‌و این ور اون ور خوب چیزایی پیدا میکنن بقیه گفتم بهره ببرم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
می‌خوام این مدلی کنم چطوره؟

اینطوری ی اندازع در نمیاد بعدش

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]