2777
2789

اقا امروز خالش زنگ زده بهش بعد مدتها و گفته که بیا پسرمو با پسر داداشم اشتی بده 

همسر من با اون دوتا اصلا خیلی صمیمی نیست و رفت و امذیم با اونا نداریم( چون متاهلن ولی رفت و امد نداریم باهاشون خانوماشون و خودشون گروه خونیشون به ما نمیخوره مثلا تو مهمونیاشون قلیون و مش... دارن که من با وجود اینکه اهل نماز و روزه ام نیستم ولی برای خونم چهارچوب دارم دوس ندارم تو خونم بیاد این چیزا)

خلاصه این گفته بیا اشتی بده همسرم وقتی بهم گفت 

من یکم جا خوردم اخه ما با اونا چیکار و تقریبا هم سنم هستیم باهاشون

دعواشونم سر یه مسئله تقریبا ساده ایه ولی من میگم ما دخالت نکنیم چون بالاخره اشتی دادن باید دعوت کنی خونت و اینجوری پاشون خونمون باز میشه 

خلاصه نظرتون چیه شماها؟ 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چقدر سخت میگیری حالا چی میشه آشتی بده صوابم داره

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

خب شوهرت چون هم سن و ساله بهش گفتن آشتی بده

بعدم پسرخاله و پسرداییش میشن بالاخره شاید الان باهم ارتباط ندارن ولی حتما نوجوانی با هم رفاقت داشتن 

می تونین خونه مادرشوهرتون یا باغی پارکی جایی آشتی بدین اگر مشکله براتون

عاطی صدام می زنن
دخالت نکنید بهتره 

منم همونو میگم ولی میگم شاید بگن بهشون زنگم زدیم گفتیم کاری نکردن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب شوهرت چون هم سن و ساله بهش گفتن آشتی بده بعدم پسرخاله و پسرداییش میشن بالاخره شاید الان باهم ارت ...

نه خیلی باهم ارتباط نداشتن کلا از نوجوونی هم 

اونا بیشتر با برادر شوهر کوچیکم دوستن که اونم خودش کوچیکه 

همون دیگه دعوت نکنی خونت اونوقت میگن دعوت نکرد خونش برد پارک ترسید یه نهار بده 

خاله شوهر کیه؟

فردی که خاله شوهرته 😄