2777
2789
عنوان

ب صلوات هاتون شدیدا نیاز دارم

28 بازدید | 2 پست

تو خونمون همیشه بین بابامو و داداشم دعوا هست 😭 

استرس......

هردوشون از 5 صبح تا 10 شب میرن سرکار برا 200،300 تومن الانم دوباره دعوا،  مامانم از صبح چشم براه اینا تو خونه تنها الانم اینطور 

خواهش میکنم برا آرامش خانوادم صلوات بفرستید 🌷

عمل پلک کردم روزی هزار بار ب خودم لعنت میفرستم

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم عمل پلک کردم ناموفق بود. شوهرم بهم بی محلی میکنه

من پلکمو یساله عمل کردم رد بخیه پلکم ناجور سفید شده گوشه های چشمم برجستگی داره چشمامم تقارون ندارن یکیش حدود ۲ میل پتوز گرفته. چطوری رد بخیه ها رو از بین ببرم کسی رد زخم یا بخیه قدیمی داشته. ک درمان کرده باشه

تو رو خدا میشه برام دعا کنبد

عمل پلک کردم روزی هزار بار ب خودم لعنت میفرستم میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم ...

عزیزم براتون صلوات فرستادم ان شاءالله بحق صاحب امروز آقا حضرت علی اکبر چشم هاتون بزودی زود خوب بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.