2777
2789
عنوان

ولبان وسرگیجه

1625 بازدید | 31 پست

ی هفته هست این قرصو بهم دکتر داده قبلش ونلافاکسین می‌خوردم خیلی احساس سبکی سر وسرگیجه دارم نمی‌دونم از قطع ونلا یا ولبان بهم نمیسازه کسی بوده این قرصو خورده باشه وسرگیجه گرفته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب من ده ساله دارو مث ولبان خوردم اینجوری نشدم ،شما خوردی تجربه داری؟ونلا رو قطع کرد دکتر اینو داد ...

برا من عوارضش این بود حس میکردم بدنم سبک شده و روحم داره از بدنم جدا میشه  یکمم صبر کن  بعد اگه بازم اینطوری شدی به دکترت بگو

البته خیلی جدی نگیر بالاخره قرصای اعصاب خیلی عوارض دارن

من یه دختر نسبتا خوبی ام  🙋🏻‍♀️
برا من عوارضش این بود حس میکردم بدنم سبک شده و روحم داره از بدنم جدا میشه  یکمم صبر کن  بع ...

خوب زهرمارم میشه بدتر بااین حالت ن میتونم زیاد وایستم ن جایی برم آره تاسنبه وایمسیتم بعد میرم پیش دکترم

خوب من ده ساله دارو مث ولبان خوردم اینجوری نشدم ،شما خوردی تجربه داری؟ونلا رو قطع کرد دکتر اینو داد ...

گلم میشه بپرسم مشکلتون چیه که ده ساله دارومیخوریدالبته سوالم خیلی شخصیه میتونیدجواب ندید

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔