2777
2789
عنوان

کیک

511 بازدید | 39 پست

سلام دوست جونیا.اومدم کیک بدرستم دیدم آرد قنادی تموم شده آرد از گندم کامل دارم.شیرم ندارم.تخم مرغ دارم.گلابم دارم.چه کیکی میتونم بدرستم ؟هوس کیک کردمممم

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرد گندم رو ۳بار با بکینگ پور الک کن میشه قنادی

😳😳😳😳😳

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
آرد گندم رو ۳بار با بکینگ پور الک کن میشه قنادی

وااای بکینگمم الان دیدم تموم شده😂😂😂خدای من😂پاشم برم کیک بخرم بیام راحت ترم

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵

جای شیر میتونین ماست،آبمیوه،آب جوش،قهوه،شکلات داغ،کاپوچینو ،و هرچیز دیگه استفاده کرد

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

کیک گلاب و زعفران نیازی هم ب شیر نیست خیلی خوش بو هم میشه 

گویند که هر تیره شبی را سحری هست    ..من مامان دو تا کوچولوی مهربون و قشنگم ک تنها دلخوشی زندگیمن 🥰                                     ب شدت اعتقاد دارم ب این جمله ک تا با کفشای کسی راه نرفتی راه رفتنش رو قضاوت نکن و اصلا نمیپسندم رفتار آدمهایی رو ک مدام در حال قضاوت دیگرانن و خودشون رو علامه دهر میدونن😡😡                                          لطفا اگه ب اینجای امضام رسیدی برام یه انرژی مثبت بفرست برام دعا کن ک روزهای سختم تموم شه ممنونم از نگاه مهربونت 
وااای بکینگمم الان دیدم تموم شده😂😂😂خدای من😂پاشم برم کیک بخرم بیام راحت ترم

جوش شیرین بریز