2777
2789
نگاه توروخدا این مرتیکه چی میگه😐😑 زنت خودتم باشه همینو میگی؟؟؟

وا خاعر حالا انگار ساکتاش مظلوماش چی ازش دراوردن جز توسری خوردن😐هرچی سلیطه تر باشانس تر دوره زن آفتاب مهتاب ندیده لال گذشت الان اینجور زنایی کلاشون پس معرکس😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤭🤭🤣🤣

من بودم با بلندگو میرفتم مینشستم دم درشون مرده و زنده نمیذاشتم براشون تو بلند گو هرچی ازشون میدونی بگو یه مقدارم دروغ قاطیش کن شاکی بشن 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
کولی بازی 😂😂😂 پول همه را خورده؟  از این موسسه ها که پول مردم را می‌خورند و در میرن؟

نه از این هاست که در نمیره با وسیغه ازاده ولی ما سه روز دیگه چک داریم میخوام زود پولمون رو بدن

کولی بازی😐😌کولی بازیم چجوری داره خدایی؟!یجوری کولی بازی درار زمین و زمانو بهم بریزه معلومه شوهرت ر ...

شوهرم اصلا اهل داد بیداد نیست چکمون داره برگشت میخوره باید خودم دست به کار شم

اخه الان چند ساله کارشون این بود همه ی فامیل ها از اونجا پول برداشته بودن وام ما هم شانس نداریم یه ع ...

ای بابا اینجا کولی بازی جواب نمیده شکایت کنید تا در نرفتن

ولی خب ما قبلا با کولی بازی پولمونو گرفتیم ولی اون بنگاه بود یبارم از یه مبل فروش پولمونو گرفتیم 

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
شوهرم اصلا اهل داد بیداد نیست چکمون داره برگشت میخوره باید خودم دست به کار شم

حالا جدی تنها راهشه دیگه طرف بازداشتم شده یه ورش نیس مگه فقط آبرو ریزی برو بزن سلیطه بازی با یکم چاشنی موش مرده بازی ندارم الم بلم انشالا که کارساز باشه ای این شوهرااااای بی زبوووون😐😐😐