2777
2789

یه موسسه شخصی که از بانک مرکزی مجوز نداره کاملا شخصی پولمون رو نمیده هی امروز فردا میکنه شوهرم الان یه ماهه میره میاد خودم میخام برم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا وقتی مجوز نداره پولتونو دادید دستش

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

الان کولی بازا میان راهکار میدن

صرفا# جهت سکوت تاپیک😁

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

کولی بازی😐😌کولی بازیم چجوری داره خدایی؟!یجوری کولی بازی درار زمین و زمانو بهم بریزه معلومه شوهرت رفته با زبون حرف زده 😐آخه به این موسسه ها چطور اعتماد میکنین😕

فقط داد و بیداد اگه لازمه شیشه هم بشکونید نجابت بخرج بدید پولتون رفته

نگاه توروخدا این مرتیکه چی میگه😐😑

زنت خودتم باشه همینو میگی؟؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

برو بگو ایی مردم همه جمع بشید ببینید اینا پول ما رو خوردن زنگ بزنید پلیس بیاد که اینا پول ما رو پس نمیدن به دادمون برسید. همزمان که اینا رو میگی چندتا هم بزن تو صورت خودت😑

من بیشتر از این کولی بازی بلد نیستم

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
خب چرا وقتی مجوز نداره پولتونو دادید دستش

اخه الان چند ساله کارشون این بود همه ی فامیل ها از اونجا پول برداشته بودن وام ما هم شانس نداریم یه عالمه دارایی دارن ولی پول مردم رو نمیدن دادن زمین گرفتن