2777
2789
عنوان

خانومایی که زایمان کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم دکتر به من نامه سزارین داده ولی تاریخ مشخص نکرده گفته هر وقت علائم زایمان داشتی برو بیمارستان ت ...

چرا دیگ باید تاریخ تعیین کنه برات،هفته ۳۶ تا ۳۸ ،شایدم چون ممنوع هس سزارین انتخابی،اینکارو میکنه،ازش بپرس علتش رو

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
وای خدا پس چرا این اینطوری کرده، شما چند هفته سزارین شدین؟

هفته 38 

نکنه میخاد گولت بزنه طبیعی بزای🤔😂

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

سلام عزیزم

اینو بهت بگم که هیچچچ ترسی نداره😍

من انقد ترسوعم که وقتی میخاستم آزمایش بارداری بدم بخاطر سوزنش زدم زیر گریه🥺😂

ولی روزی که بستری شدم دیدم اصلا زایمان اونجور که فکر میکردم نیست😅

من از زایمان یه غول ساخته بودم ولی دیدم آدمای ضعیف تر از من زایمان میکنن و میرن😬🤕

منو سه روز بهش طبیعی بستری کردن و سه روز درد طبیعی رو کشیدم🥺

نمیگم درد نداشت.داشت ولی قابل تحمل بود

کمی بیشتر از درد پریودی😍

بعد سه روز هر لحظه دعا میکردم زایمان کنم😍❤️

چون ترسم ریخته بود 

ولی متاسفانه لگنم جوری بود ک دکترای نخبه بعد سه روز فهمیدن من نمیتونم طبیعی زایمان کنم😊

منو اورژانسی بردن سزارین😬

اون لحظه که میخاستن امپولو بزنن نخاعم انقد شوق دیدن پسرمو داشتم ک اذیت نشدم و بعدش بی حس شدم و هیچی نمیفهمیدم🥺😂😍

خاب آلود شدم و صدای بچه رو ک شنیدم خابم برد🤧😅

بیدار شدم دیدم منو آوردن تو بخش و مامانم و مادرشوهرم بالای سرم هستن😅

چند دقیقه بعد پسرمو آوردن👶🏻

سزارین برای من درد زیادی نداشت 

ولی عوضش حسسسابی ترس داشت🤧😂

میترسیدم بشینم🤕

بخابم🤕

چون میترسیدم بخیه هام پاره شه🤕😄

ولی الحمدلله بعد ده روز رفتم بخیه هامو کشیدم و کم کم  

خوب شدم😍❤️

طبیعی دردش قبل زایمانه و بعد زایمان کسایی رو میدیدم ک طبیعی زایمان کردن و راحت راه میرن و انگار ن انگار😄

تاپیک مانکن های زیبا    💜                                            زیرگروه بنفش💜تاريخ شروع رژیم:۱۷/۹/۱۴۰۱ وزن شروع84         هدف اول۷9🔒 هدف دوم ۷۴🔒هدف سوم۶9🔒هدف چهارم۶6🔒 هدف آخر۶3💪۹/۲۰=>۸۳.۲🧡                  ❤️۹/۲۷=>۸۱/۳۰۰.❤️                ۹/۳۰=>۸۰/۹💜  💚۱۰/۱۲=>۸۰💚   💛۱۰/۱۹=>۷۹💛
چرا دیگ باید تاریخ تعیین کنه برات،هفته ۳۶ تا ۳۸ ،شایدم چون ممنوع هس سزارین انتخابی،اینکارو میکنه،ازش ...

بیمارستان خصوصیه، خودش دو ماه قبل قبول کرده، برم مطبش بگم برام تاریخ مشخص کنه؟

بیهوشی بهتره یا بی حسی؟

معلومه بی حسی

تاپیک مانکن های زیبا    💜                                            زیرگروه بنفش💜تاريخ شروع رژیم:۱۷/۹/۱۴۰۱ وزن شروع84         هدف اول۷9🔒 هدف دوم ۷۴🔒هدف سوم۶9🔒هدف چهارم۶6🔒 هدف آخر۶3💪۹/۲۰=>۸۳.۲🧡                  ❤️۹/۲۷=>۸۱/۳۰۰.❤️                ۹/۳۰=>۸۰/۹💜  💚۱۰/۱۲=>۸۰💚   💛۱۰/۱۹=>۷۹💛
سلام عزیزم اینو بهت بگم که هیچچچ ترسی نداره😍 من انقد ترسوعم که وقتی میخاستم آزمایش بارداری بدم بخ ...

ممنونم از این که وقت گذاشتی توضیح دادی دلمو آروم کردی دست گلت درد نکنه

ببین گلم من طرفدار هیچ کدوم نیستم اما تجربه دوتاشو داشتم دوتا طبیعی یه سزارین 

از من میشنوی اگه رفتی معاینه دکتر گفت لگنت خوبه حتما حتما بدون تردید برو طبیعی سزارین خیلی بده افتصاخه یعنی منکه فقط فحش میدادم به خودم که سزارین شدم خیلی خیلی اذیت داره طبیعی خیلی بهتره اگه لگنت خوبه برو بیمارستان خصوصی بی‌دردی هم بگیر عالیه خودتو داغون نکن مخصوصا روزهای بعد زایمان که میخوای به نوزادت برسی مهمون داری کنی و میخوای از ورود بچت به خونه لذت ببری 

میشه لطفا برای سلامتی پسرم یه حمد مهمونم کنی 🙏
واااییی من به نظرم طبیعی خیلی خوبه ولی میترسم خیلی درد داشته باشه بعد یه سوال اگر جثه کوچیک باشه خ ...

نه عزیزم اتفاقا اونایی که لاغرتر و ریز جثهترن راحت تر طبیعی زایمان میکنن